14 éves lány vagyok. Mondhatjátok hogy túlreagálom viszont nem. Anyukám és apukám nagyon rossz szavakkal illetnek, és állandóan azt hajtogatják sehova se fognak felvenni, meg hülye rib..anc vagyok nem csinálok semmit, csak fekszem, rossz tanuló vagyok, milyen kis pi.cs.a vagyok, semmit nek tudok jól csinálni, csak teher vagyok számukra. Pedig én kihozom magamból a maximumot de mégis nevekkel illetnek. És sokszor vannak verések. Apukám reggel korán elmegy dolgozni este keson hazater. Mikor hazajön rib.ancozik hogy semmit nemtudok megcsinalni és ez engem annyira bánt, sokat sírok , de még IGY SEM REAGALOK TUL, es annyira szomoru vagyok, masoknak a szuleje szereti a gyereket, kirandulásokra mennek. Itthon az a vita hogy sosincs pénz meg milyen sza.rházi vagyok. Ha megvedem magam akkor meg hogy mereszelek visszabeszelni, mikor csaladi osszejovetel van eljatszuk a "tokeletes családot" es mindenki hisz nekem. senkinek nem merek szólni hogy otthon egeszsegtelen kapcsolatom van szüleimmel. Es mindez 7-8 éves korom óta kezdődött. Ez annyira kihatott rám hogy nincs szociális életem csak itthon vagyok és próbálok megfelelni de csak a "hulyepi.csa nem csinalsz jol semmit" kapom. Hogyan kezeljem?
Hajtépés, rángatni a gyerek karját, kiabálni a fülébe. Nem álom dolog.
Családsegítő? Hah megemlitenem pofamba kacagnanak
2016. nov. 26. 19:40
14/20 anonim válasza:
Nem kell megemlítened, sőt, eszedbe ne jusson elmondani, csak szépen besétálsz egyedül, és névtelenséget kérsz.
2016. nov. 27. 08:07
15/20 anonim válasza:
Szólj az iskolapszichológusnak vagy a védőnőnek (iskolában).
Az én lázadó kamaszom pont ezt játszotta el a kollégiumban (nem tanult, felnőtt férfiakkal társkeresőzöt - meleg - a saját védelmében elvettem a telefonját, ő pedig előadta a nagyhalált a nev.tanárnak), a nevelőtanár küldött egy jelzést a gyv jelzőrendszeren keresztül, most várom a gyejót. Azt még nem tudom, h a fiam a hazugságáért hogyan lesz büntetve, de kivan a kukim a hülyeségeivel.
Egyébként tovább tanulásnál kereshetsz messzebb lévő iskolát és mehetsz koleszba is.
2016. nov. 27. 12:58
16/20 Kami21 válasza:
Én annyira de annyira sajnállak és el tudom képzelni az esetedet szerintem próbálj meg kedvesen válaszolni hátha a szüleid is igy reagálnak majd!É csak ennyit tudok javasolni!!:)
2016. nov. 28. 18:33
17/20 anonim válasza:
én lekezelem a faterod
2016. nov. 28. 18:35
18/20 anonim válasza:
Én is gondoltam hogy szívesen belevernék néhányat a fejébe.
2016. nov. 28. 19:13
19/20 A kérdező kommentje:
Tehetnék en akármit nem változna semmi
2016. nov. 29. 15:25
20/20 anonim válasza:
Szerintem ha otthon maradsz nem segít semmit. Ennyi évesen még csak az a dolgod, hogy tanulj. Ha egyre jobb jegyeket szerzel és még mindig ilyeneket mondanak, ne maradj otthon. Ismerkedj több korodbelivel, járj szakkörökre, foglalkozásokra.
Szerintem a szüleidet is elnyomták mások, vagy sikertelenek voltak. Lehet hogy isznak össze-vissza és azért ilyen gátlástalanok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!