Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valami tanács, hogy miként...

Valami tanács, hogy miként kezeljem?

Figyelt kérdés

1. éves egyetemista vagyok, nagyon sokat tanultam az évben és minden nap eljártam futni.

160 cm vagyok és 76 kiló, így van is miért futnom, de közel 10évet sportoltam versenyszerűen. Nagyon megviselt az, hogy abba kellett hagynom és a vele járó súlygyarapodás. Egy éve fogadtam el, hogy hiába az étrend és a futás én kövér fogok maradni.

Vizsgaidőszak után hazajöttem és itthon apa nem igazán veszi figyelembe azt, hogy én napi 3x eszem és este futok.

Folyamatossan tömne kajával, minden nasit megvett és zabálja, megsértődik, ha nem eszem vele... Kértem, hogy vegyen gyümölcsöt, de arra is megsértődött, hogy ez biztos valami"pesti mentalitás".

Nem volt azzal gondom idáig, hogy kövér vagyok, mert jól éreztem magam a bőrömben, de a besólásai most nagyon megterheltek.

Egy pár közülük: "Te nem vagy nő, nézd meg azt a nőt a tévéből és aztán nézz magadra.", "120 kilóval én a helyedben nem mennék el nyaralni", "nem úgy nézel ki, mint egy egyetemista, hanem mint egy takarítónő", "minek mész ki napozni? Elijeszted a testeddel a napot"

Nem igazán értem, hogy a beszólásai után miért akar tömni a kajáival. Örülök, hogy tudom magam kontrollálni, de nem becsüli és nagyon rosszul esik.

Hogyan hagyjam ezeket figyelmen kívül?

2016. júl. 4. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez most nyilván csúnyán hangzik de kedves jó apád egy tajn1gger paraszt és ennyi...azt csináld ami neked jól esik és ha nem hajlandó támogstni akkor egyik füleden be a másikon ki amit mond azt cső...meg akkor menj te boltba és vedd meg a gyümölcsöt magadnak...ennyi...ha megsértődik hagy sértődjön...
2016. júl. 4. 13:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnálom a helyzeted, de büszke lehetsz magadra, hogy erős vagy és változtatni akarsz! :)

Azt gondolom, az apukád birtokolni akar téged. Ezt azzal éri el, hogy megaláz, hogy ne legyen önbizalmad és rá legyél "szorulva". A másik meg, hogy töm, neki az a jó, ha duci vagy, mert azt gondolja, így nem lesz párod, aki elvesz tőle.

Ez az ő gyengesége, ne menj bele ebbe, legyél önmagad és járd a saját utad. Kitartást, menni fog :)

2016. júl. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!