Hogyan kezeljem a szakításom utáni túlaggódó szüleimet?
2napja szakitottam a barátommal. S el is költöztem.
2éves lapcsolat volt ez, nagyon szerelmes voltam. Ugyanakkor lelkileg bántalmazó kapcsolatnak mondanám, összetörtem, de a szituhoz képest ugyérzem jol viselem...
Mivel egyedül fenntartani nem tudtam volna a lakást s mivel nem akartam ott maradni (nehogy azvexem verje az ajtot) igy ideiglenesen visszaköltöztem a szüleimhez a hatalmas 2szintes házba.
Hiába viselem jol nem akarok rossz döntést hozni hogy pl. Menekülésböl beleugrok egy rossz ingatlanba.
Ők is tudják hogy nem tekintem azt már náluk otthonomnak s hogy pár honap után ha összeszedem magam anyagilag meg lelkileg akkor menni akarok egyedül onnan.
De anyám nagyon tulzásba visz a bausgatásomat.
Alapbol ilyen de én ettőlnelszoktam. Azért uhonapig én együtt éltem a pasimmal..föztem...mostam stb. Jo volt ugy.
De anyum megkérdezi mit ebédelnék. Mondtam hogy eszek a melohelyemen.
Ma reggel mondta hogy ne motorozzak mert félt. Meg vegyek dzsekit mert fázni fogok... Meg ez meg az.
Nem akarom megbántani de nekem ez a gondoskodás sok.
Hogyan kezeljem?
Meg apum... Jahj..olyan kellemetlen.
Ő is meg mindenki más tudja hogy imádtam a páromat..csak Ő létezett nekem.
Sosem csaltam meg és nem is akartam. Nekem ő volt a nagy pasi.
De mivel én szakitottam s mivel szencedtem a lelki terrorjátol s attol hogy szavakkal bánt és megaláz igy szakitottam.
Apukám azota azt mondja hogy NEKEM VAN VALAKIM... ÉS HOGY ezÉrt léptem le...
Nekem ez sértő. Főleg a saját apámtol amikor tudja hogy mennyire szerettem a páromat s nekem Ő volt a mindenem.
De ez a feltételezés...megalázo.
1x megkérdezte tőlem hogy van.e valakim. Mondtam hogy hagyjon már most szakitottam. Nincsen.
De anyámat is faggatja...
Mit mondjak neki?
Unalmas...
Köszi a tanácsokat.
22L
Direkt elhatároztam hogy nem akarok otthon ülni.
Van egy kolleganőm elterveztük hogy elmegyünk 2en moziba (bár jeki van pasija). Meg kedves a no mert szervez progikat...nem akarja hogy beforduljak és mellettem áll.
De félek mert ha kiderül hogy moziba megyek egy barátnőmmel vagy aztctaláljabkibapám hogy
1) valoban van valakim és volt is a pasim mellett
2) leszbikus lettem
Olyan ciki...komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!