Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok és úgy viselkede...

Terhes vagyok és úgy viselkedek, mint egy 16 éves kislány. Hogy győzzem le a félelmemet és mondjam el a szüleimnek úgy, hogy nem akarom, hogy tudják, ki az apja?

Figyelt kérdés

Nem akartam gyereket.

Nem csak úgy, hogy most nem, hanem soha. Közrejátszott valószínűleg az is, hogy két orvos is azt mondta, hogy nagyon alacsony arra az esély, hogy nekem valaha is természetes úton gyerekem lesz. Szóval volt időm elfogadni, ez a hír 19-20 évesen amúgy sem taglózott le annyira, elfogadtam és kész.

Viszont most 7 hetes terhes vagyok és úgy döntöttem, hogy a babát megtartom, de egyedül. Ennek több oka van, de nem szeretném, hogy a vér szerinti apukája tudjon róla. A családomnak azonban tudnia kell és ha nem is most, de idővel meg kell mondanom nekik.

2016. nov. 25. 14:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%

Hát undorító vagy.. csináltattál magadnak egy gyereket, nem akarod, hogy tudják, hogy ki az apja, de mikor majd nem lesz pénzed arra, hogy eltartsd, akkor majd az apját fogod lerohanni, hogy fizesse a kib@*zott gyerektartást.

Szép vagy.. Ásd el magad. Gyerekkel amúgy sem fogsz magad mellé pasit találni, mert kevés az olyan aki más gyerekét fogja pesztrálni.

2016. nov. 25. 17:45
 22/26 anonim ***** válasza:
70%
Azért annyira nem kevés :)
2016. nov. 25. 22:21
 23/26 anonim ***** válasza:
53%
Pedig mindeképp elkell mindenkinek mondani mert bizony kelhet segitség ,mert szép hogy egyedül válalod de miböl fogsz megéllni fél-1 évig hiába kapsz majd tgyast ,gyedet családit az nem fedezi minden költséget.illetve anyukád és a nagymamád segitsége is jol fog jönni az első időkben sőt késöbb is böven .
2016. nov. 26. 08:20
 24/26 anonim ***** válasza:
61%
Házas az apuka, azért nem akarod elmondani?
2016. nov. 26. 19:31
 25/26 anonim ***** válasza:
66%

Nem a szüleidtől kéne tartani..Keresd fel az apukát és mondd el neki. Nyilván nem együtt fogjátok nevelni a gyereket.Az is lehet,hogy nem is érdekli a gyerek.DE joga van tudni,hogy gyereke lesz.

És a gyerekednek is meg kell tudni,hogy ki az apja.Joga van hozzá.Miért vennéd el az apától és a gyerektől is a lehetőséget,hogy ismerjék egymást és esetleg jó kapcsolatuk legyen? Ez nem rólad szól..3 ember érintett ebben az ügyben..ebből csak te vagy 1, a másik a gyerek és az apa..

Nem tudom amúgy hogy gondoltad,hogy ha a gyereked már tud beszélni és megkérdezi,hogy ki az apja,akkor simán hazudsz?Vagy nem mondod el neki?

Így is elég baj,hogy apa nélkül nő fel, ne tagadd meg az esélyét,hogy legalább hétvégente találkozhassanak..

A szüleid meg nem értem hogy jönnek ide. Felnőtt nő vagy, gyereked lesz.Pont. nem hiszem,hogy olyan nagyon magyarázkodni kéne

2016. nov. 27. 19:41
 26/26 anonim ***** válasza:
5%
Az apuka amikor ràjön véletlenűl, hogy akàr az övé is lehet a gyerek... Te élnél boldogan a pàroddal erre megdob egy olyan perrel, hogy sok minden ràmehet. Nevelö apukád van ha jól olvastam, esetleg az övé, főnöködé, főbérlődé???
2017. jan. 8. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!