Terhes vagyok és úgy viselkedek, mint egy 16 éves kislány. Hogy győzzem le a félelmemet és mondjam el a szüleimnek úgy, hogy nem akarom, hogy tudják, ki az apja?
Nem akartam gyereket.
Nem csak úgy, hogy most nem, hanem soha. Közrejátszott valószínűleg az is, hogy két orvos is azt mondta, hogy nagyon alacsony arra az esély, hogy nekem valaha is természetes úton gyerekem lesz. Szóval volt időm elfogadni, ez a hír 19-20 évesen amúgy sem taglózott le annyira, elfogadtam és kész.
Viszont most 7 hetes terhes vagyok és úgy döntöttem, hogy a babát megtartom, de egyedül. Ennek több oka van, de nem szeretném, hogy a vér szerinti apukája tudjon róla. A családomnak azonban tudnia kell és ha nem is most, de idővel meg kell mondanom nekik.
Látom, hogy itt sok nőtársad arra biztat, hogy hazudjál.
Köztudott, hogy a nőktől ez nem áll messze, főleg ha az önös érdekeik így kívánják, így nálad is a napi rutinod része lesz.
Hazudj a rokonoknak,
hazudj az orvosoknak,
hazudj a hatóságoknak,
hazudj majd a felcseperedő gyereknek...
...aki majd szintén kénytelen lesz hazudni az iskolában ha megkérdezik, hogy hol az apja?!
Tényleg. Mit fogsz mondani -azaz hazudni- a saját gyerekednek is??!
"Ivott, vert, és elhagyott egy másik nőért?!"
Azután majd imádkozol évtizedekig, hogy ki ne derüljön a valóság.
Arra nem gondoltál, hogy ha történik veled valami -pl. betegség, baleset- ki fogja felnevelni a gyereket? No meg miből??!
Nem anya vagy te, hanem egy önző, hazug, felelőtlen nőszemély, akinek még közel a 30-hoz sem jött meg az esze és nincsen benne egy szemernyi felelősségérzet sem.
Utolso 3 leirta a lenyeget.
Tok jol eltervezted a te reszed, de a gyerek szemszogebol lattad magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!