Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok és úgy viselkede...

Terhes vagyok és úgy viselkedek, mint egy 16 éves kislány. Hogy győzzem le a félelmemet és mondjam el a szüleimnek úgy, hogy nem akarom, hogy tudják, ki az apja?

Figyelt kérdés

Nem akartam gyereket.

Nem csak úgy, hogy most nem, hanem soha. Közrejátszott valószínűleg az is, hogy két orvos is azt mondta, hogy nagyon alacsony arra az esély, hogy nekem valaha is természetes úton gyerekem lesz. Szóval volt időm elfogadni, ez a hír 19-20 évesen amúgy sem taglózott le annyira, elfogadtam és kész.

Viszont most 7 hetes terhes vagyok és úgy döntöttem, hogy a babát megtartom, de egyedül. Ennek több oka van, de nem szeretném, hogy a vér szerinti apukája tudjon róla. A családomnak azonban tudnia kell és ha nem is most, de idővel meg kell mondanom nekik.

2016. nov. 25. 14:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%
Ha annyira nem akarod, akkor mondasz nekik egy fiktív nevet, és kész. Ha közel laktok egymáshoz, és minden lépésedről tudnak, akkor úgy mondjuk nehezebb eltitkolni bármit is, de ha nem látnak bele a mindennapjaidba, akkor működhet a dolog.
2016. nov. 25. 16:06
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
Mondd azt nekik, hogy egy külföldi ismerős itt volt pár napig és ő az apa.
2016. nov. 25. 16:11
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
A szülőknek, nagyszülőknek hazudhatsz akármit, de ha a gyereked sem számít annyit, hogy elmondd az apának, hogy apa lesz, akkor nagyon f.asza anya leszel.
2016. nov. 25. 16:24
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
És majd a gyerekednek mit mondasz hol az apja?Mert elfog jönni az az idő is amikor megfogja kérdezni mert kiváncsi lesz.Lehet itt azt írni,majd lesz ugy is társad,akit a gyereked ugy fog szeretni mint a saját apját.De nem tudod,hogy szeretné az igazi apját.Neki egy tüske fog mindig maradni nem tudja ki a gyökere,hogy nézki milyen apa lett volna stb stb.Egy gyereknek apa is kell és anya is.te eldöntötted csak anyja legyen.Önző dolog a gyereket megfosztani az apjától,és az apját is a gyerektől.Nem gondoltad végig minek fogod kitenni lelkileg a születendő gyereked.Aztán az élet produkálhat érdekes dolgokat.Jöhet egy betegség,pl amihez kéne apuka is a gyereked meggyógyuljon.Mit csinálsz?Akkor elővarázsolod apát,vagy hagyod a gyereked..Bármikor a véletlen össze hozhatja őket a sors, netán jó barátokká válnak és egyszer valamiért kiderül ,apja fia, vagy lánya.Netán beszerelmesedik a saját testvérébe...Előre is kell ám nézni.Egy személybe eldöntesz mindent,közben tönkre is teszel magadon kivül még 2 embert.az apát és a még meg sem született gyereked.Én mint szülő biztos nem örülknék igy az unokának.sajnálnám előre.Neked volt apád,tudod ki az mi az....miért is akarod ettől a gyereked megfosztani??
2016. nov. 25. 16:32
 15/26 anonim ***** válasza:
42%

Látom, hogy itt sok nőtársad arra biztat, hogy hazudjál.

Köztudott, hogy a nőktől ez nem áll messze, főleg ha az önös érdekeik így kívánják, így nálad is a napi rutinod része lesz.

Hazudj a rokonoknak,

hazudj az orvosoknak,

hazudj a hatóságoknak,

hazudj majd a felcseperedő gyereknek...

...aki majd szintén kénytelen lesz hazudni az iskolában ha megkérdezik, hogy hol az apja?!

Tényleg. Mit fogsz mondani -azaz hazudni- a saját gyerekednek is??!

"Ivott, vert, és elhagyott egy másik nőért?!"

Azután majd imádkozol évtizedekig, hogy ki ne derüljön a valóság.

Arra nem gondoltál, hogy ha történik veled valami -pl. betegség, baleset- ki fogja felnevelni a gyereket? No meg miből??!

Nem anya vagy te, hanem egy önző, hazug, felelőtlen nőszemély, akinek még közel a 30-hoz sem jött meg az esze és nincsen benne egy szemernyi felelősségérzet sem.

2016. nov. 25. 17:02
 16/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom milyen a kapcsolatod az apával, de én a helyedben megmondanám, h baba van és megtartom ... Sztem joga van tudni, az más tészta, ő mit reagál, vállalja e a következményeket vagy sem.
2016. nov. 25. 17:09
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

Utolso 3 leirta a lenyeget.

Tok jol eltervezted a te reszed, de a gyerek szemszogebol lattad magad?

2016. nov. 25. 17:10
 18/26 anonim ***** válasza:
32%
En nem tartanam meg.
2016. nov. 25. 17:10
 19/26 anonim ***** válasza:
57%
16 os vok. Attól, hogy nem vagytok együtt még lehet vállalná a gyereket és szeretné, ki tudaja. Ha nem akkor meg úgyis jol van...
2016. nov. 25. 17:15
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
tudjuk, családi barát, csak szexeltek, stb. Volt már... unalmas.
2016. nov. 25. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!