Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél szülőként, ha...

Mit tennél szülőként, ha megtudnád, hogy a középiskolás gyermeked piszkálja, csúfolja, kiröhögi, kiközösíti a kevésbé "menő" diákokat?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 20:42
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
"mi az oka annak, hogy nem tudom megadni neki azt, amire vágyik" Na jó: szerinted ok mások bántalmazására hogy nem kap meg valamit akármilyen téren? És hány éves korig fog az ilyen "gyerek" a szüleire mutogatni mint a saját hibái okozójára?
2017. jan. 17. 16:49
 42/46 anonim ***** válasza:
18. Utána majd rá mutogatnak a sitten: - Nézd milyen jó nő.
2017. jan. 17. 16:58
 43/46 anonim ***** válasza:
2017. jan. 17. 21:19
 44/46 Nazaret ***** válasza:
90%
Ez a viselkedés addig jogos vagy inkább elfogadható, ha önvédelemből történik. Mert ne legyen a gyerek birka. De, ha kinézne magának egy "áldozatot" és a holdudvarába tartozó kölykökkel együtt rászállnának egy félénkebb társukra azt nagyon komolyan venném. Ha normális szülő vagy, elnézést kérsz az érintettől, illetve a szüleitől és a kölykömet leültetném szemtől szemben egy alapos elbeszélgetésre!! Az én lányom most kezdte a gimnáziumot és mivel félénk ,már elkezdték őt "kóstolgatni" a nagypofájú, koraérett osztálytársak! Ezért harapok nagyon és ha szükség lesz rá, bemegyek az iskolába vagy elbeszélgetnék a menőkkel!!
2017. jan. 27. 13:51
 45/46 anonim ***** válasza:
87%
nem olvastam végig a kommenteket lehet már vki írta előttem. gondolom ha a te gyermeked is a "menők" közé tartozik megvan minden ami ma "menőnek" számít. vennék neki vmi gagyi telefont pár ezerért használtan, használja azt. a telefon amúgy is csak hívásra való ;D. elvenném a pénzét, nem kapna tőlem még csak " reggelire valót" sem. minden ami menő ruhája, cipője van, eldugnám előle olyan helyre ahol neki biztos nincs hozzáférhetősége. szerintem minden gyerek/tini sőt még felnőtt korosztálynak is van egy olyan "ruhacsomagja" amit nem hord mert ajándékba kapta, de nem tetszik neki, kidobni meg illetlen.. ha lányról van szó, a sminkcuccait ha sminkel, egy két öltözék kiegészítőt. gyűrűt nyakláncot stb. szerintem egy idő után biztos betörne.. buszon suliba tartva őt is kinevetnék, mérges lenne kiabálna veletek.. nem érezné jogosnak. egy idő után, ha nem buta rájön, h ő is pont így viselkedik másokkal, akik lehet akaratuk ellenére viselik azt amit.
2017. jan. 27. 17:30
 46/46 anonim ***** válasza:
Az a baj sajnos hogy az ilyen terrorizáló diákok szülei ugyanolyan genny emberek, mint a kiköcsi hülyegyerek. Az ilyen szülő a másikat pofán röhögi és lenézi.
2019. okt. 17. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!