Szülők ti vennétek a gyereknek ilyen cipőt? Ez a menő cipő.
Azért, mert menő, azért nem.
De ha utánaolvasok, és azt látom, hogy igen, megéri az árát, mert tartós, és nem csak 1 évig hordja a gyerek, akkor megvenném.
Az meg hogy piros, vagy más élénk színű...hát, a gyereket fogják csúfolni benne, nem engem, úgyhogy ha ilyet akar, vállalja a következményeket is.
Hát azért, mert menő cipő még nem (annak ellenére, hogy az ára viszonylag magasan van pozicionálva még nem tűnik jó cipőnek).
Amúgy a gyerek 6 éves, 15 ezerért vettünk neki ma egy 31-es elephant cipőt.
Hát lehet, hogy menő, de a legtöbb családban nincs ennyi pénz egy cipőre. A szülők marha sokat dolgoznak azért, hogy a rezsi be legyen fizetve meg ilyen unalmas és nem menő dolgokra költenek. Persze az ember szeretne megadni a lehetőségekhez mérten mindent a gyerekének, de azért van egy határ.
Persze ahol van lóvé, ott biztos nem gond egy-egy ilyen. De ahol nincs, ott meg kell értenie a gyereknek is.
Az extrém szélsőségektől eltekintve nem szólok bele, szóval ha ilyen cipőt akar és talál olcsóbbat, akkor legyen. Nekem mondjuk nem tetszik, de nem én viselem.
ugyan nem vagyok szülő, de padlót fogtam mikor az árát megláttam. ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor is megvárnám amíg leárazás lenne, mert én 40 ezerért biztos nem vennék cipőt
(a legrdágább amit vettem az is "csak" 10E volt, de azt meg muszáj volt, mert kellett egy jó minőségű kényelmes cipő a munkahelyemre amiben tudok szaladgálni ha úgy van és nem törik ki a lábam). ráadásul azt se tudjuk, milyen a gyerek. hány éves, jól tanul-e, vagy egyáltalán mire kell neki egy ilyen cipő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!