Menő cipő még a Supra?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mennyire menő még a Supra? Lehet még valaki lábán látni egyáltalán? Érdemes Suprát venni??2015. aug. 6. 12:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes venni, mert jól néz ki.
2/6 anonim válasza:
nagyonis jó dolog a supra, látod én is az vagyok :D
3/6 anonim válasza:
Menő. Nekem több is van, de kimondottan nem éri meg azt a pénzt amibe kerül.
4/6 anonim válasza:
Én akkor sem láttam sok emberen, mikor "divat" volt. De a fő szempont egyébként se ez legyen. Ha tetszik, nem találod drágának, és kényelmes, akkor vedd meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Egy ilyenbe vagyok nagyon belebolondulva :D [link]
Supra Bleeker red/black
Csak nem találok sehol eladót..Nincs ötletetek hol keressem ? :(
2015. aug. 6. 13:13
6/6 anonim válasza:
Leginkább a 3. hozzászólással tudok egyetérteni. Kényelmes cipőket csinál(t), nekem régebbről van Supra, arra legalábbis igaz volt ez. A régebbi modellek (TK, Vaider, Skytop) dizájn terén viszont szerintem ma is megállják a helyüket. Lehet firtatni, hogy mikor mi volt divat; de meglátásom szerint vicces, amikor a már akkor is divatoló ember (nem feltétlenül negatívan értem az előző jelzőt) már lehurrogja a Suprát, mondván, ma nem divat, fel nem venné...
Venni akkor érdemes, ha több cipővel hordod felváltva. Csak egy Suprát nyúzva nem hiszem, hogy sokáig bírná (mármint az árához képest sokáig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!