VANS cipősök ide!?
1 eve van meg a Vans-om, mai napig feltori a sarkam. Authentic, kivan belole a fel labfejem, szoval a bokazokni eselytelen..
Csinaltam mar mindent, vizbe aztattam napokig, hidegbe is melegbe is, szetbaktam kalapaccsal:D
Ugyan olyan szar... Csak nekem?! Mit csinaljak vele??
Ezelott Supram volt, elso nap leesett rola a sarkarol az S betu, par honap utan kezdett szakadni a varrasanal, pedig vigyaztam ra.
Ezt a kettot a Garage Store-ban vettem.
Viszont, a Players Roomban 4 evvel ezellott vettem egy Adidast, az meg mindig cipo, bar azt mar csak futasra, kutya setaltatasra hasznalom.
Vannak tapasztalataitok ezzekkel a boltokkal? Nektek is vannak/voltak ilyen problemaitok?
Kedves elso!
Ne OFF-olj, a kerdes nem ez volt! Menj, egyel inkabb spenotot.
Majd ha tudni fogom a gyarak nevet, akkor azt irom bele a kerdesbe, hogy a kis lelked tul tudjon ezen lepni.
Ket fele markam volt, mindketto szart sem ert, pedig nem a 10ftos kategoriak..
Szerintem ha neked is problemad lenne, a boltba mennel, nem a gyarba, nem?jade..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!