Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan magyaráznátok el...

Ti hogyan magyaráznátok el egy 8 éves kislánynak, hogy mi a szex?

Figyelt kérdés

2016. nov. 20. 10:19
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
96%
"De a vaginán keresztül távozik a pisi -.- ennyi idiótát azt se tudjátok hogy távozik a hugy" - ezt ugye viccnek szántad? :)
2016. nov. 20. 20:46
 32/43 anonim ***** válasza:
97%
NA, a 42%-os válaszoló a legjobb példa arra, MIÉRT kell a gyereket NORMÁLISAN felvilágosítani, akkor nem írna (és hinne) ilyen hülyésegeket.
2016. nov. 20. 20:57
 33/43 anonim ***** válasza:
23%

Itt olxat írtok, hogy egy normális családban....

De a gyerekek ma egy idióta világban élnek, ahola VV-QÁ-k, berki vasalt heréi az etalon! És ehhez hozzájön a hülye szülő, akinak nincs ideje a gyermekére! A gyermeknek nem a szexet kell tudnia, mert az az együttlét szórakozás része, és nem gyermeknemzés céljából játsszuk! Annyi is elég, hogyha 2 ember nagyon szereti egymást akkor a mama hasában a sok szeretettől/ből nőni fog egy kisbaba. És a továbbiakat az dönti el mennyit hallot már (félre) a dologról.

További kellemes öteleteket.

2016. nov. 20. 20:58
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Bocs a kicsit offért, de hogy mikor késő a felvilágosítás, eszembe jut, amit egy idős parasztasszony mesélt otthon a faluban. Még évtizedekkel ezelőtt megkérdezte tőle egy első gyerekével terhes fiatalasszony, hogy hát ő még senkitől nem merte megkérdezni, de... Hol jön ki a baba? Mire Aranka néni: "Hát ott, ahol bement!" "Oott? Hát nem fér ki azon a csepp lyukon!" "De bizony kifér az!"

Meg mondta is, hogy ilyesmiről szigorúan tilos volt beszélni.

2016. nov. 21. 00:07
 35/43 anonim válasza:
100%
33-as, kész csoda, hogy még nem jött hír, hogy egy kisfiú kipróbálta a heréit vasalóval kivasalni...
2016. nov. 21. 13:40
 36/43 anonim ***** válasza:
86%
Mi ez a sok "miért kéne elmagyarázni" válasz? Könyörgöm, egy ekkora gyerek nem azt kérdezi, mik a legjobb pózok a Káma Szútrában, csak hallott valamit, amiről nem tudja, mi, és persze megkérdezi. Hátborzongató olyat olvasni, hogy valaki "úgy próbálja elmagyarázni, hogy minél kevesebb sérülés érje a gyerek lelkét ettől", mintha valami tömegkatasztrófáról vagy háborúról beszélne. Ne neveljük a gyerekbe, hogy ez egy alapvetően negatív dolog; ha normálisan elmondjuk, miről van szó, utána aligha fogja részletesebben érdekelni (kivéve, ha hozzátesszük az "ez a felnőttek dolga, neked nem való" mondatot, aminél biztosabb módja nincs, hogy egy gyerek érdeklődését felkeltsük valami iránt).
2016. nov. 21. 14:40
 37/43 anonim ***** válasza:
61%

Hátőőőőő, nyilván nem a biológiai részét mondanám, de valahogy úgy hogy "ez olyan dolog amit két felnőtt akkor csinál amikor nagyon szeretik egymást, és akkor is ha kisbabát akarnak csinálni, a férfiban és a nőben vannak pici sejtek amik ha összekerülnek, elkezd nőni a kisbaba anya hasában, de erről nem nagyon beszélgetnek a felnőttek mert ez olyan dolog amiről másnak nem kell tudnia"

Anyámnak jobban ment....

2016. nov. 21. 20:29
 38/43 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy én úgy lettem felvilágosítva 5 évesen hogy néztük a spektrum TV-t este és jött műsorajánló valami hogyan fejlődik a gyerek a méhben műsorról és ekkor hátrafordultam és nekiszegeztem anyámnak a kérdést amire nem volt felkészülve "anya, hogy születik a kisbaba?" ő meg nem köntörfalazott, kerek perec elmagyarázta, én meg kérdezgettem mert nekem ez rohadt érdekes új dolog volt szóval kb 10 évesen teljesen fel voltam készülve, tudtam mi a nemi betegség, óvszer, tabletta, hogy ne higgyek a pasinak ha azt mondja "első alkalommal nem lehetsz terhes" meg ilyenek.
2016. nov. 21. 20:34
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

# 36 Nem értem, mi volt olyan eszméletlenül hátborzongató abban, amit írtam... világosan leírtam, hogy ELMONDOM NEKI, de ennyi idősen nincs rászorulva, hogy részletekbe menően puncit meg húgycsövet meg hüvelynyílást mutogassak/magyarázzak neki. Minek? Még nem kell. Leírom mégegyszer: szerintem bőven elég annyit mondani - MÉG - hogy a punciba. Pont.

Nemtom, biztos én voltam csak ilyen aberrált lelkiszegény gyerek, de amikor megtudtam, hogy apu dugja anyut, hát rosszul voltam tőlük. Ennyi idősen undorítónak tartottam, részletes pinavázlat nélkül is. Ez fura? Te rögtön átláttad, hogy "működik" a szexualitás, milyen érzelmek vannak mögötte, és egy pillanatig sem gondoltál arra - GYEREKKÉNT - hogy "fúj"? Hát akkor te eq-bajnok zsenigyerek voltál, biztosan velem volt a baj... xD

Szerintem ennyi idősen akkor sem kell az aktus + a nemi szervek részleteit magyarázni, húgycsövestül, vaginástul, stb., SŐT, inkább az érzelmekre kellene helyezni a hangsúlyt.

26-os, és 10-es voltam.

2016. nov. 21. 20:50
 40/43 anonim ***** válasza:
78%

"Nem értem, mi volt olyan eszméletlenül hátborzongató abban, amit írtam... világosan leírtam, hogy ELMONDOM NEKI, de ennyi idősen nincs rászorulva, hogy részletekbe menően puncit meg húgycsövet meg hüvelynyílást mutogassak/magyarázzak neki. Minek?"

Egy kislány mosakodás közben már felfedezi, hogy van ott más is a húgycsövén keresztül. Ellenben az, hogy a húgycsövébe nyomnak be valamit, ijesztő lehet. Egyáltalán, szerinted milyen kép alakul ki benne a szexualitásról, ha már az elején a pisiléssel hozod összefüggésbe?

"Nemtom, biztos én voltam csak ilyen aberrált lelkiszegény gyerek, de amikor megtudtam, hogy apu dugja anyut, hát rosszul voltam tőlük."

Mért, ha azt hitted volna, hogy anyád húgycsövét dugják, az jobb lett volna? :D

2016. nov. 21. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!