Szerintetek haragszik vagy csalodott bennem?
Figyelt kérdés
Anyam egyik nap megtudta h mar nem vagyok szuz...fogalmamsincs h honnan de valahonnan megtudta...es mikor rakerdezett akk nem akartam neki hazudni ezert az igazat mondtam...o meg csak ram nezett es kiment a szobambol es egesz este nem szolt hozzam...most is csak neha beszelunk ez volt kb 3 napja...2016. okt. 13. 22:08
1/27 anonim válasza:
Szerintem csalódott.Lehetséges, hogy tőled szerette volna megtudni azt, hogy elvesztetted. Vagy még nem szerette volna, hogy elveszítsd. És ezért magat is okolhatja, hogy nem figyelt oda kellőképpen rád.
2/27 A kérdező kommentje:
En is erre gondoltam. De mikor regebben ilyenrol akartam vele beszelni terelte a temat vagy nem figyelt ram.
2016. okt. 13. 22:17
3/27 anonim válasza:
Valószínű, hogy inkább csalódott, de ha nagyon fiatal vagy még, akkor azt is megérteném, ha haragszik.
4/27 anonim válasza:
Marhára nem mindegy, hogy mondjuk 13 éves vagy 19 vagy komolyabb párkapcsolatban vesztetted el vagy valaki a diszkó mögött meg....
6/27 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez a duma (hogy megtudta) csak beetetés volt, és kíváncsi volt, hogy így bevallod-e? Bár igazából teljesen mindegy. Ha felelősségteljesen védekeztek, szexelj csak.
7/27 anonim válasza:
Hány éves vagy?Mert nem mindegy
8/27 A kérdező kommentje:
Majdnem 16 februarban toltom
2016. okt. 14. 14:09
9/27 anonim válasza:
Hát ha csak 15 vagy én is nagyon nagyon csalódott lennék, amiért nincs benned elég önkontroll és egyből pasi alá feküdtél. Szégyellenélek anyukád helyében.
10/27 A kérdező kommentje:
Oszinten varhato volt mivel nem egy ilyen jokislany vagyok es hat errol nem csak en tehetek...amugy meg a kornyezetemben eleg sokan 13-14-15 evesen vesztettek el..
2016. okt. 14. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!