Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek haragszik vagy...

Szerintetek haragszik vagy csalodott bennem?

Figyelt kérdés
Anyam egyik nap megtudta h mar nem vagyok szuz...fogalmamsincs h honnan de valahonnan megtudta...es mikor rakerdezett akk nem akartam neki hazudni ezert az igazat mondtam...o meg csak ram nezett es kiment a szobambol es egesz este nem szolt hozzam...most is csak neha beszelunk ez volt kb 3 napja...

2016. okt. 13. 22:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
*Irigy
2016. okt. 15. 15:19
 22/27 anonim ***** válasza:
Igen, az valóban nem érdekel hogy egészséges keretek között ki kivel fekszik le. de ez 15 éves gyerek...szerintem meg pont ő és te vagytok az aberráltak
2016. okt. 15. 15:20
 23/27 anonim ***** válasza:
És mire lennék irigy? hogy 15 évesen szégyent hoz az anyjára? Hogy az iskolatársai a szájukra veszik? Hogy normális pasi nem fog kezdeni egy olyannal akinek 14-15 évesen már a lábszéttevésen járt az esze? Irígy lennék egy olyanra, akinek esélye van a kamaszkori abortuszra?Huu komolyan sárgulok az irígységtől...
2016. okt. 15. 15:22
 24/27 anonim ***** válasza:
55%

"És mire lennék irigy? hogy 15 évesen szégyent hoz az anyjára? Hogy az iskolatársai a szájukra veszik? Hogy normális pasi nem fog kezdeni egy olyannal akinek 14-15 évesen már a lábszéttevésen járt az esze? Irígy lennék egy olyanra, akinek esélye van a kamaszkori abortuszra?Huu komolyan sárgulok az irígységtől..."

Ennyi baromságot egy kommentbe. :,DDD

A te gondod az ,hogy általánosítasz + előre ítélsz. De rohadtul.

2016. okt. 15. 15:25
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert pattogtok. Igen lefekudtek na most mi lesz. Rajon hogy ez jo es nem maszturbalni fog minden este hanem kefelni ? Igen persze az nem jo hozza allas h mar mas is megtette a kornyezetemben en miert ne? De amúgy meg nem tudom feltunt e de pl egyre tobb kislanynak indul a havi verzese 9-11 evesen. Ez regebben inkabb 12 korul volt. A szexualis erettseg (testi) az hamarabb elerheto. Plusz a lanyok szellemi fejlettsege is sokszor meghaladja a korukat vagyis a szexualis eletuk irant is hamarabb kezdhetnek erdeklodni. Meg komolyan inkabb szexeljen hetente massal mint h pialjon meg drogozzon... Idiotak. Az orgazmus jo. Nagyon egyszeru szabalyok mellett nincs ezzel semmi gond-> legyel ra lelkileg erett, gumi, ha ismered a partnert bogyo. Kesz. Kerdezo: no para. Anyukad lehet hogy maskepp kepzelte el ezt a szituaciot. Mem tudom milyen volt esdig a kapcsolatotok de ha jo volt. Vagy atlagos akkor probald meg neki elmondani h ez nem azt jelenti hogy most minden jott mentel le fogsz fekudni. Mondd el ha kivancsi voltal akkor azert volt vagy h jo erzes volt e. Megbantad e igen nem? Sok szulonek ott van az a gondolat a fejebe h ez egy nagyon ertekes dolog amit az igazinak kell odaadnod. Viszont sokan ebben a generacioban mar ezt nem igy gondoljak. Mert hat valljuk be azert valtozott a vilag nem bun 2-nel tobb emberrel randizni mar egy elet alatt. Es sokan ugy gondoljak h mire az igazival lesz addigra jo elmenyt szetne es nem csak honapokig tarto tapasztalatszerzest es benazast. Figyu nem gaz ez az egesz. Csak tudd h miert csinaltad, mit valtott ki beloled, es akkor ha ezeket komolyan gondolod anyukaddal is megbeszelheted. Fontos h ne gyere ki a sodrodbol ha nem erti meg vagy rosszat mond. Altalaban komolyan csak aggodasbol teszik. ( legalabbis a normalisak, ezt en sem mindig hittem el :D )

21/l

2016. okt. 17. 05:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor ha ennyire érettek, akkor 15 évesen már nyugodtan mehet dolgozni is, hisz a szellemi érettségével gondolom felfogja, hogy jó ha sok dolgot nem a szüleitől vár el igaz? meg ha baj van(esemény utáni, abortusz) akkor se a szülőkhöz rohan pénzért hanem megeresi a rá valót igaz? Hiszen rettenetesen érett emberekről beszélünk, akik már nem várják el a szüleiktől az anyagi támogatást semmiben.
2016. okt. 17. 10:22
 27/27 anonim ***** válasza:

25-össel egyetértek ,bár ezt a sort "Sok szulonek ott van az a gondolat a fejebe h ez egy nagyon ertekes dolog amit az igazinak kell odaadnod. Viszont sokan ebben a generacioban mar ezt nem igy gondoljak." nem értettem.

Utolsó:

Azt megkérdezhetem ,hogy mi a szar köze van a szexualitásnak a munkához?

2016. okt. 21. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!