Jogosan haragszik/csalódott a volt férjem?
Én pont így vagyok, mint te. Az előző kapcsolatom elromlott, láttam miben vagyok hibás, de már nem lehetett helyre hozni. Új kapcsolatomban nem követem el azokat a hibákat, és sokkal jobban élünk. Sajnos vagy nem sajnos, át kellett menni ahhoz azon a kapcsolaton, hogy megváltozzak és megváltozz.
Annyit mondhatsz, hogy a kapcsolatotokból levont tanulságok segítettek abban, hogy megváltozz. Így alakult, ezzel nincs mit tenni.
Hát én megértem a volt férjedet.
Nálunk a volt férjem semmit de semmit nem csinált a családért, húztam magam után a belem, semmit nem segített. Nem is küzdöttem, hogy rendbe hozzuk a házasságot amikor felmerültek a gondok, mert azt mondtam, ilyen emberért nem fogok harcolni.
Egy példa: állandóan áztattuk az alsó szomszédot, kértem, hogy csinálja már meg. Kértem, könyörögtem. A számítógép mögül bólogatott, hogy maaaaajd. A végén én elmentem az OBIba szerencsétlenkedni, majd megcsináltam a kád körül.
Erre most ismerősök előtt amikor én is ott voltam előadta, hogy megtanult burkolni meg ezt meg azt megcsinálta. Azt hittem felkapom az első tárgyat ami a kezem ügyébe kerül és a fején csapom szét.
Értem én, hogy útközben rájött, hogy előtte hibázott, megtanulta a leckét, de akkor is fájó, hogy pár évemet tönkretette az állandó harcokkal, könyörgéssel, nem volt hajlandó megbeszélni sem a gondokat, nem vette figyelembe, hogy milyen nehéz nekem így. Most meg vidáman előadja azt, aminek én csak a tizedét kértem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!