Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek csalódott,...

Szerintetek lehetek csalódott, megbántott vagy jogtalan és butaság?

Figyelt kérdés

A párommal (vőlegényemmel, mert eljegyzett nemrég) egy internetes játék során ismerkedtünk meg. Elkezdtünk levelezni napi szinten, bizalmasan, 3 hónap után találkoztunk, ott nem volt meg a nagy szerelem, de tovább találkoztunk, sétáltunk hónapokig, majd elkezdtünk együtt kirándulni, és szépen lassan kialakult egy igazi kapcsolat, szerelem. Végig, az első levéltől kezdve nagyon egy hullámhosszon voltunk, és szerinte ezt ő már az elején érezte. Én ő előtte jóval elkezdtem levelezni egy másik netes játékossal, és jókat beszélgettem vele, jól kijöttünk, megszerettük egymást a játékban, de olyanról sosem beszéltünk, hogy a való életben is együtt lehetnénk. Csak két magányos ember élvezte hogy kicsit van aki törődik vele, és lehet valakivel törődni.

A párom erre már régebben rákérdezett, hogy ez hogy is van, volt, mert egyszer valahogy felmerült benne a dolog, el is mondtam, meg is beszéltük mert zavarta őt a dolog. Azóta is megvan ez a levelezés, de már nagyon ritkán, napos kapcsolatban nem vagyunk, de a jó viszony megmaradt. Viszont most tudtam meg, hogy ő is levelezett valakivel előttem, de ezt folytatták ugyanúgy napi szinten mindaddig míg mi igazán összejöttünk. Tehát nem addig amikor elkezdett komolyra fordulni, hanem annál valamivel később. Akkor mondta el neki hogy vagyok, amikor elment egy találkozóra, ahol ez a lány is ott volt, és már rég készültek rá, és a lány nagyon várta hogy lássák egymást. Én viszont erről semmit nem tudtam, még képet is küldött nekem este, hogy hol vannak és ki a csapat.

Azóta nem nagyon beszélnek, főleg hogy a lánynak családja van és kibékült a párjával, de most nem tudom mit érezzek. Egyrészről iszonyúan fáj, hogy azt hittem csak velem beszéli meg nap, mint nap, hogy milyen napja volt, hogy csak nekem ír, hogy mikor kelt, mikor feküdt, főleg hogy azt mondta nekem, hogy az első levelüktől kezdve érezte, hogy ez valami jó és fontos. Viszont ehhez képest párhuzamosan majdnem egy évig mindkettőnknek sokat írt. Mi ugyan találkoztunk is közben, egyre többet és össze is jöttünk ezidő alatt, de bennem most mégis csak van egy bizalomvesztés, hogy tényleg ennyire napi szinten tartotta a kapcsolatot valakivel és én semmit nem tudtam róla. Ráadásul így ment el egy "ártatlan" találkozóra, hogy tudta, hogy a lány ott lesz és mennyire várja őt. És később ki is derült hogy a lánynak elég erős érzései voltak, és teljesen kikészült mikor megmondta neki a párom, hogy van valakije.

Köszönöm ha valaki elolvassa, jól esett leírni, nem tudom kinek mondhatnám el.

Szóval mit kellene éreznem? A múlt elmúlt, most velem van, össze is költöztünk ne foglalkozzak vele? Viszont ha belegondolok, hogy voltak esték, és gondolom több is, hogy egyszerre, vagy egymás után írt mindkettőnknek, ráadásul arra a találkozóra is mondtam, hogy érezze jól magát, drukkolok, ne izguljon minden tök jó lesz, sőt még képet is küldött, de akkor sem mondott semmit, akkor nem tudom, elbizonytalanodom.

Egyébként eddig ha voltak is nézeteltéréseink akkor mindent megbeszéltünk, de ez egy más kategória. Sőt, ha néha féltékenykedtem másra, akkor mindig meggyőzött, hogy sosem bántata meg, vagy tenne olyat amivel fájdalmat okoz nekem. Ezért még ilyet sem feltételeztem róla soha, mert azt hittem, hogy ő még ilyet sem tenne velem, mert neki is rosszul esett visszafele, és lehet hogy ezért esik rosszabbul, mint kellene.

Remélem érthető voltam. Már valamivel jobban is érzem magam :)

2013. máj. 19. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegulis megmondta neki, hogy van valakije, nem?
2013. máj. 19. 11:04
 2/8 A kérdező kommentje:
De, én is ezért nem tudom most mit is érezzek, nem tudom hogy lett volna a helyes vagy így az volt-e.
2013. máj. 19. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem értelek, szerinted ha veled jár, akkor attól kezdve másnak nem irhat, nem mondhatja el a napi történéseket, nem állhat szóba más emberrel? Mert ha igy képzeled, akkor nagy baj van veled.

A másik kérdés, ami felmerölt bennem: ha a másik levelezötárs egy férfi lenne, akkor is ennyire problémáznál miatta? Mert ha erre nemet mondasz, akkor nem reális a gond, egyszerüen csak féltékenykedsz.

Attól, hogy két ember együtt van, együtt él, akár összeházasodik, mindkettö megmarad külön személynek, és mindkettönek lehet más baráti kapcsolata, nemcsak a párja. Ha szerinted ez túl nagy szabadságot jelent, akkor nem lesz tartós kapcsolatod, mert olyan férfi nincs, aki el tudná viselni, ha ennyire be van korlátozva.

Az, hogy mással IS beszél, szerintem természetes dolog, söt szükséges is, hogy ne csak egy valakivel tudjon a problémákról meg a mindennapokról beszélni, különben nagyon beszükül a látóköre.

25 éve házas nö vagyok

2013. máj. 19. 11:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Értelek és köszönöm. Igazad is van a legtöbb dologban. Egyedül az zavart, hogy amikor már voltam neki, akkor is hagyta hogy a lány úgy beszéljen vele, és olyanokat írjon neki, amit csak egy szabad embernek ír az ember. Meg hogy nem tudtam róla. Ha tudom, hogy van ez a lány, vagy akár még mesél is róla, akkor semmi gond. Mert végülis az élete része volt. De ez a teljes titok ami körülötte van kicsit megijesztett, mert eddig nem féltem ilyentől.
2013. máj. 19. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Az lehetsz, ami csak akarsz. Akár még póni is, de attól még nincs igazad.
2013. máj. 19. 11:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Ne bántsatok, azért tettem fel a kérdést, hogy segítsetek, és ha azt mondjátok hogy butaság, akkor megnyugszom és nem problémázom. De muszáj volt kikérnem véleményt, hogy el tudja fogadni, hogy nem olyan nagy gond ez, mint én éreztem. Azért mikor érzelmileg benne van az ember, sokkal nehezebb objektívnek lenni.
2013. máj. 19. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a buta virtuális kapcsolatok helyett legalább most már kezdjetek el foglalkozni a való élettel.
2013. máj. 19. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tartotta jelentös kapcsolatnak, akkor érthetö, hogy nem beszélt róla - valószinüleg nem abba a kategóriába sorolta, akit érdemes egyáltalán megemliteni.
2013. máj. 19. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!