Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férje/párod kinevetne...

Ha a férje/párod kinevetne mikor sírsz, mert úgy megbántott, úgy éreznéd semmi érzelem nincs benne?

Figyelt kérdés
Tegnap csúnyán összevesztünk és elsírtam magam,erre párom kinevetett és ahogy látta,hogy mennyire megbántott mégjobban röhögött. Annyira érzéketlen volt, hogy leírhatatlan.Eddig se nagyon hittem,hogy szeret,de ezek után,hogy hihetném,hogy egy kicsit is érez irántam valamit? Vannak ilyen érzéketlen emberek?Együtt maradnátok egy ilyen emberrel ha nagyon szeretitek,de viszonzást ritkán kaptok?
2013. márc. 23. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradnék a helyedben.A szeretet nem könyöradomány, az vagy van, vagy nincs. Ha pedig nincs, akkor jobb egyedül, mint igy.
2013. márc. 23. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha "csak" értékelten lenne,akkor ott hagyott volna, hogy egyedül sírhass,de hogy még ki is nevetett ez inkább már a bunkó kategória.
2013. márc. 23. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az en kedvesem is sertett mar meg, igaz akaratlanul egy hulyeseggel ugy, hogy elbogtem magam. Azt hitte vicces, egy darabig tovabb nevetett, mert em vette eszre, hogy valoban sirok, aztan alig gyozott bocsanatot kerni.

Nem azert nem maradnek vele a helyedben, mert kinevetett, hanem mert nem kolcsonos a szeretete.

2013. márc. 23. 11:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy az első írja. Azonnal dobni az illetőt. Pasi annyi van, mint a nyü. Holnap fogsz másikat.
2013. márc. 23. 11:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradnék együtt vele, a saját érdekedben szakíts vele, mert egy pcsfej.
2013. márc. 23. 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha most kinevet, akkor a késõbbiekben még jobban ki fogja használni ezt a helyzetet, hogy megbántson.

Jobban jársz, ha nem maradsz vele.

2013. márc. 23. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem maradnék együtt vele.
2013. márc. 23. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
18%

"Pasi annyi van, mint a nyü. Holnap fogsz másikat."

Ja, ja. Ha meg nem, maradsz egyedül. Ennyit csak megér a buli.

2013. márc. 23. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen párom és kidobtam egy másikért, aki nem csinálta ezt.
2013. márc. 23. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
csinálja
2013. márc. 23. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!