Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férje/párod kinevetne...

Ha a férje/párod kinevetne mikor sírsz, mert úgy megbántott, úgy éreznéd semmi érzelem nincs benne?

Figyelt kérdés
Tegnap csúnyán összevesztünk és elsírtam magam,erre párom kinevetett és ahogy látta,hogy mennyire megbántott mégjobban röhögött. Annyira érzéketlen volt, hogy leírhatatlan.Eddig se nagyon hittem,hogy szeret,de ezek után,hogy hihetném,hogy egy kicsit is érez irántam valamit? Vannak ilyen érzéketlen emberek?Együtt maradnátok egy ilyen emberrel ha nagyon szeretitek,de viszonzást ritkán kaptok?
2013. márc. 23. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem nem maradnék vele. Biztos vagyok benne hogy találnál nála sokkal jobbat. Egy pasi se pótolhatatlan, ő se az. Ha ilyen érzéketlen akkor keressen maga mellé egy olyan nőt aki ezt elviseli. Hagyd el ha lehet még ma.
2013. márc. 23. 13:34
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

"Eddig se nagyon hittem,hogy szeret"

Akkor mi a sz*rért vagy vele?Meg tudod mondani?

Szerintem megérdemlitek egymást.

2013. márc. 23. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!