Szerintetek jól teszem ezt? Vagy mit tegyek máshogyan? Anyám nagyon megbántott. Arra gondoltam, nem jelentkezek egy darabig.
Hármaska,szerintem itt nem az óvoda volt a sarkalatos kérdés.
Ne hívd ,várd míg ő jelentkezik,én ezt csinálom 30 éve...
nem tudom mi baja lesz a gyereknek, ha nem megy oviba még. Semmi. elmész vele játszótérre, ott vannak más gyerekek, pont annyi idő elég neki a társaságból. Milyen marhaság. Ha most így sikerült megoldani, hát akkor ígyvan.
Nagyon jószívű nő vagy, rendkívül rendes, hogy segítesz anyósodon. Biztos nagyon jól esik neki, hogy van akire számíthat. Ilyenkor mutatkozik meg, hogy tényleg van családja valakinek. Nagyon helyesen teszed, hogy most haza jössz segíteni neki. Ha minden jól megy hamar meggyógyul, jobban lesz, és akkor ki tud menni megint hozzátok. Biztos találsz munkát utána is.
Anyukád merő önzésből mondja amit mond. Nagyon helyes hogy nem akarod magára hagyni se a párodat se az anyját. Mindenesetre most végleges megoldást nyilván nem tudtok kitalálni, előbb meg kell várni hogy alakul anyósod állapota, aztán el lehet dönteni hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!