Jogosan haragszik/csalódott a volt férjem?
Figyelt kérdés
Három éve hagyott el és így utólag belátom, hogy teljesen igaza volt. Sok hülyeséget csináltam a házasságunk alatt. Röviden úgy foglalnám össze, hogy természetesnek vettem azt, hogy ő van nekem és több mindent megengedtem magamnak, mint amit szabadott volna. Azt is meg kell említenem, hogy ő tényleg mindent megtett, hogy együtt maradjunk, de végül feladta. Azóta lett egy új kapcsolatom, amiben igyekszem nem elkövetni azokat a hibákat, amiket régen. A volt férjem közös gyerekünk miatt gyakori vendég nálunk, ezért látja, hogy a jelenlegi párommal jobban bánok, mint vele. Már többször kérdőre vont, hogy vele miért nem voltam ilyen. Ilyenkor nem igazán tudok mit válaszolni neki.2014. máj. 31. 11:47
11/11 anonim válasza:
6-os vagyok
"Tehetek valamit érte?"
Már sehogy, semmit. Nem várom el én sem a volt férjemtől, hogy akkor sose tegyen már odébb egy koszos tányért se ahogy annó akkor csinálta amikor velem lakott. Csak szimplán nagyon sz..rul esik.
Ha tudod, akkor ne told a a képébe azt, ami annak idején zavarta. PL. ha amiatt panaszkodott, hogy sose főzöl csak a pirítósból csinálsz széntablettát, akkor ne háromfogásos vacsorát készíts amikor megy a gyerekért és ne mutogasd neki, hogy milyen finom lett az őzgerinc áfonyával, továbbá ne lelkendezve meséld, hogy előző héten a csirkepaprikásod olyan finom lett, hogy a család szerint étteremben is fel lehetne szolgálni. Gondolom érted, mire akarok kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!