Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fehérnemű para, anyukám...

Fehérnemű para, anyukám haragszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vettem tangákat meg push up melltartót, mert kaptam pénzt fehérneműre. Már mondtam neki, hogy nem akarok több nagyi bugyit, de most h megvettem a tangákat, kiakadt, hogy minek nekem, meg lötyögni fog a seggem és undorito leszek :DD. Jó néhány esetben igaz, de csak a lenge anyagok alatt gáz, én pedig suliba farmer alá akarom hordani mert mindig félehk h átlátszik a normál bugyi széle. Kimérgelődte már magát a nagy bugyi vásárlásomon, de a melltartót még nem látta, és most azon félek h arra megint mit mondd. Volt már push uppos fürdőruhám, de ezután a bugyi kiakadás miatt rendesen parázok. Segítsetek, hogy éljem túl az anya tornádót?

17/l

2016. aug. 4. 01:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
43%

Én se érten a tangákat. Seggselyem.

Mi lenne, ha elmondanád neki az igazat?

2016. aug. 4. 01:29
 2/38 anonim ***** válasza:
41%

Bocs de a tanga sztem hülyeség. A melltartó az egyszerű magyarázat, nem volt más.

Én rengeteg helyen néztem, szivacsos de nem a háromnegyede szivacs melltertót, nem igazán volt.

2016. aug. 4. 01:35
 3/38 A kérdező kommentje:
Egyébként most is esett le igazából h van benne rendesen szivacs, de a boltba szinte fel sem tűnt, mert tényleg mind tele van. Vagyis ha a kínaiban keresünk, máshol meg 5000 ft egy db egyszerű, tescos melltartó is! Kiakaszt.
2016. aug. 4. 01:38
 4/38 anonim ***** válasza:
77%

Azt sem értem, mióta gáz, ha valakin van bugyi.

De mondom, őszinteség. Nem kell a rizsa, hogy jaj, csak most vettem észre. "Anya, kicsi a csöcsöm, nem néz meg senki, majd most megfognak. Már majdnem felnőtt vagyok."

2016. aug. 4. 01:50
 5/38 anonim válasza:
45%
Anyád miért szól bele, h mi van rajtad? Nem neki kell hordania, nem neki kell tetszenie, nem lesz tőle löttyedt a feneked. Ha neked az kényelmes, akkor hordd nyugodtan :D a nagyibugyit meg majd ráérsz akkor ha olyan vén fap*na leszel mint ő
2016. aug. 4. 02:33
 6/38 anonim ***** válasza:
40%
2016. aug. 4. 04:39
 7/38 anonim ***** válasza:
61%
Elmagyarázod neki érthetően, hogy: "anyu, tini vagyok, muszáj ilyen melltartót hordanom, mert a lényeg hogy minden perverz barom oda legyen a nagy melleimért, ami amúgy nincs, de a kiló szivacstól legalább úgy tűnik... már amíg észre nem veszik, ami kb 1 perc lesz. Szóval aggódnod sem kell... amúgy is marha jó 40 fokban méteres szivacsban, imádom ahogy folyik a melleimről az izzadtság, annyira szép és gusztusos... mint a seggbevágó tanga... nincs is jobb mint mikor mellette jön ki a folyásom és olyan lesz a nadrág is... hát ez van, anyu, rém ciki a normál bugyi, mert még észre veszik hogy hordok bugyit... mennyire gáz már... ez aztán ultraszupihipergáz lenne, ugye megérted?"
2016. aug. 4. 04:45
 8/38 anonim ***** válasza:
56%
Jujj 7-es!Nagyon igazad van,pedig csak 20 vagyok,de egyetértek.
2016. aug. 4. 05:26
 9/38 anonim ***** válasza:
33%
Melltartót úgy vásárol az ember lánya ha fölpróbálja és kényelmes. Neked ez volt a legkényelmesebb, és bizonyos pólók alá a legmegfelelőbb alsónemű. Szokjon hozzá, mert ha szétnéz látni fogja hogy a 13 évesek is ilyen melltartókat hordanak. De a lényeg: ez volt a legkényelmesebb. Vagy nem bírod elviselni ha a mellbimbódat fehérneműn keresztüldörzsöli a ruha anyaga, vagy átlátszik fehérneműn keresztül is a mellbimbód, mert akkor azt szóvá teszik a suliban.....
2016. aug. 4. 05:53
 10/38 anonim ***** válasza:
75%
Gyerekek, mondjátok már el mióta hívják a hagyományos bugyit nagyibugyinak? És mikor lett gáz? 20l
2016. aug. 4. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!