Vettem tangákat meg push up melltartót, mert kaptam pénzt fehérneműre. Már mondtam neki, hogy nem akarok több nagyi bugyit, de most h megvettem a tangákat, kiakadt, hogy minek nekem, meg lötyögni fog a seggem és undorito leszek :DD. Jó néhány esetben igaz, de csak a lenge anyagok alatt gáz, én pedig suliba farmer alá akarom hordani mert mindig félehk h átlátszik a normál bugyi széle. Kimérgelődte már magát a nagy bugyi vásárlásomon, de a melltartót még nem látta, és most azon félek h arra megint mit mondd. Volt már push uppos fürdőruhám, de ezután a bugyi kiakadás miatt rendesen parázok. Segítsetek, hogy éljem túl az anya tornádót?
Bocs de a tanga sztem hülyeség. A melltartó az egyszerű magyarázat, nem volt más.
Én rengeteg helyen néztem, szivacsos de nem a háromnegyede szivacs melltertót, nem igazán volt.
2016. aug. 4. 01:35
3/38 A kérdező kommentje:
Egyébként most is esett le igazából h van benne rendesen szivacs, de a boltba szinte fel sem tűnt, mert tényleg mind tele van. Vagyis ha a kínaiban keresünk, máshol meg 5000 ft egy db egyszerű, tescos melltartó is! Kiakaszt.
2016. aug. 4. 01:38
4/38 anonim válasza:
Azt sem értem, mióta gáz, ha valakin van bugyi.
De mondom, őszinteség. Nem kell a rizsa, hogy jaj, csak most vettem észre. "Anya, kicsi a csöcsöm, nem néz meg senki, majd most megfognak. Már majdnem felnőtt vagyok."
2016. aug. 4. 01:50
5/38 anonim válasza:
Anyád miért szól bele, h mi van rajtad? Nem neki kell hordania, nem neki kell tetszenie, nem lesz tőle löttyedt a feneked. Ha neked az kényelmes, akkor hordd nyugodtan :D a nagyibugyit meg majd ráérsz akkor ha olyan vén fap*na leszel mint ő
Elmagyarázod neki érthetően, hogy: "anyu, tini vagyok, muszáj ilyen melltartót hordanom, mert a lényeg hogy minden perverz barom oda legyen a nagy melleimért, ami amúgy nincs, de a kiló szivacstól legalább úgy tűnik... már amíg észre nem veszik, ami kb 1 perc lesz. Szóval aggódnod sem kell... amúgy is marha jó 40 fokban méteres szivacsban, imádom ahogy folyik a melleimről az izzadtság, annyira szép és gusztusos... mint a seggbevágó tanga... nincs is jobb mint mikor mellette jön ki a folyásom és olyan lesz a nadrág is... hát ez van, anyu, rém ciki a normál bugyi, mert még észre veszik hogy hordok bugyit... mennyire gáz már... ez aztán ultraszupihipergáz lenne, ugye megérted?"
2016. aug. 4. 04:45
8/38 anonim válasza:
Jujj 7-es!Nagyon igazad van,pedig csak 20 vagyok,de egyetértek.
2016. aug. 4. 05:26
9/38 anonim válasza:
Melltartót úgy vásárol az ember lánya ha fölpróbálja és kényelmes. Neked ez volt a legkényelmesebb, és bizonyos pólók alá a legmegfelelőbb alsónemű. Szokjon hozzá, mert ha szétnéz látni fogja hogy a 13 évesek is ilyen melltartókat hordanak. De a lényeg: ez volt a legkényelmesebb. Vagy nem bírod elviselni ha a mellbimbódat fehérneműn keresztüldörzsöli a ruha anyaga, vagy átlátszik fehérneműn keresztül is a mellbimbód, mert akkor azt szóvá teszik a suliban.....
2016. aug. 4. 05:53
10/38 anonim válasza:
Gyerekek, mondjátok már el mióta hívják a hagyományos bugyit nagyibugyinak? És mikor lett gáz? 20l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!