Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fehérnemű para, anyukám...

Fehérnemű para, anyukám haragszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vettem tangákat meg push up melltartót, mert kaptam pénzt fehérneműre. Már mondtam neki, hogy nem akarok több nagyi bugyit, de most h megvettem a tangákat, kiakadt, hogy minek nekem, meg lötyögni fog a seggem és undorito leszek :DD. Jó néhány esetben igaz, de csak a lenge anyagok alatt gáz, én pedig suliba farmer alá akarom hordani mert mindig félehk h átlátszik a normál bugyi széle. Kimérgelődte már magát a nagy bugyi vásárlásomon, de a melltartót még nem látta, és most azon félek h arra megint mit mondd. Volt már push uppos fürdőruhám, de ezután a bugyi kiakadás miatt rendesen parázok. Segítsetek, hogy éljem túl az anya tornádót?

17/l

2016. aug. 4. 01:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
72%
Te fiúkat ismersz, cunci, nem férfiakat.
2016. aug. 4. 15:57
 32/38 anonim ***** válasza:
88%
Egy igazi férfit az érdekel, hogy alatta mi van.
2016. aug. 4. 15:59
 33/38 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Eszembe jutott h a minap a huszoneves ocsemmel setaltam es eszrevettem 3 tinilanyt amolyan epphogy s.ggtakaro gatyoban. Megjegyeztem neki, h bakker megcsak nem is csinosak, nem formasak. A huszoneves ocsem annyit mobdott :" ugyanmar. Ezek még gyerekek. Ràjuk az ember nem úgy néz." Ès ő egy egészséges szexualitású fiatal férfi. Ellentétben azokkal a férfiakkal akik zsigerből szexuàlis tárgyként tekintenek a 12-3-4 évesen push uppal felpolcolt cicijü lányokra, akik még nincsenek annak tudatàban h miniribit csinàlnak önmagukból, és olcsóvá vàlnak. Mert azzà vàlnak, akàrhànyan köveztek is meg, vagy pontoztok le. Megkockáztatom h a Kérdező anyukàjànak sem alapvetően azzal van baja h kényelmetlen a szivacs, hanem a " járulékos" dolgokkal. A " kipakolással". A tetszeni akaràsból fakadó elértéktelenedéssel. Ès nem, nem gondolom h járjanak a nők szürke zsàkruhàban. Azt viszont tudom, hogy a - szintén - huszonéves férjemet zavarja pl ha túl kivàgott a ruhám. Mert az ő feleségének a cicijeit ne bàmuljàk màsok. Nem préda vagyok aki mellett annàl büszkébben lehet feszíteni minél többen csorgatjàk utàna a nyàlukat...hanem a Nő, akit élete párjául vàlasztott, és, idézem a bugyitémàhoz kapcsolódva " Nekem teljesen mindegy, h mit veszek le rólad..."
2016. aug. 4. 20:23
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem minden férfinak jobban tetszenek a szexi fehérneműk, mint a "mamabugyik". Elhiheted, hogy mindnek beindítja a fantáziáját egy szexi bugyi.
2016. aug. 4. 21:00
 35/38 anonim ***** válasza:
48%

Ja, beindítja a fantàziàjàt.

Képeken, filmeken.

De ha odáig eljutott màr a szeretett nővel, baromira nem fogja èrdekelni, hogy milyen bugyi van rajta...

2016. aug. 5. 14:39
 36/38 anonim ***** válasza:
Érdekes, eddig akikkel voltam mind szerették a szexi bugyikat...
2016. aug. 5. 14:42
 37/38 anonim ***** válasza:
Volt amelyik direkt kérte, hogy vegyek fel olyat, amilyet még nem látott.
2016. aug. 5. 14:43
 38/38 anonim válasza:
Nekem a melltartoba nem szolt bele sot azt meg vele vettem kb 1 eve. Tangat meg egyik baratnommel es akk felhivtam a boltbol ott kicsit kiakadt de mikor mondtam neki h mar sok lany ilyrt hord akk ram hagyta es ennyi volt. 14/L
2016. okt. 13. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!