Vettem tangákat meg push up melltartót, mert kaptam pénzt fehérneműre. Már mondtam neki, hogy nem akarok több nagyi bugyit, de most h megvettem a tangákat, kiakadt, hogy minek nekem, meg lötyögni fog a seggem és undorito leszek :DD. Jó néhány esetben igaz, de csak a lenge anyagok alatt gáz, én pedig suliba farmer alá akarom hordani mert mindig félehk h átlátszik a normál bugyi széle. Kimérgelődte már magát a nagy bugyi vásárlásomon, de a melltartót még nem látta, és most azon félek h arra megint mit mondd. Volt már push uppos fürdőruhám, de ezután a bugyi kiakadás miatt rendesen parázok. Segítsetek, hogy éljem túl az anya tornádót?
Eszembe jutott h a minap a huszoneves ocsemmel setaltam es eszrevettem 3 tinilanyt amolyan epphogy s.ggtakaro gatyoban. Megjegyeztem neki, h bakker megcsak nem is csinosak, nem formasak. A huszoneves ocsem annyit mobdott :" ugyanmar. Ezek még gyerekek. Ràjuk az ember nem úgy néz." Ès ő egy egészséges szexualitású fiatal férfi. Ellentétben azokkal a férfiakkal akik zsigerből szexuàlis tárgyként tekintenek a 12-3-4 évesen push uppal felpolcolt cicijü lányokra, akik még nincsenek annak tudatàban h miniribit csinàlnak önmagukból, és olcsóvá vàlnak. Mert azzà vàlnak, akàrhànyan köveztek is meg, vagy pontoztok le. Megkockáztatom h a Kérdező anyukàjànak sem alapvetően azzal van baja h kényelmetlen a szivacs, hanem a " járulékos" dolgokkal. A " kipakolással". A tetszeni akaràsból fakadó elértéktelenedéssel. Ès nem, nem gondolom h járjanak a nők szürke zsàkruhàban. Azt viszont tudom, hogy a - szintén - huszonéves férjemet zavarja pl ha túl kivàgott a ruhám. Mert az ő feleségének a cicijeit ne bàmuljàk màsok. Nem préda vagyok aki mellett annàl büszkébben lehet feszíteni minél többen csorgatjàk utàna a nyàlukat...hanem a Nő, akit élete párjául vàlasztott, és, idézem a bugyitémàhoz kapcsolódva " Nekem teljesen mindegy, h mit veszek le rólad..."
2016. aug. 4. 20:23
34/38 anonim válasza:
Szerintem minden férfinak jobban tetszenek a szexi fehérneműk, mint a "mamabugyik". Elhiheted, hogy mindnek beindítja a fantáziáját egy szexi bugyi.
2016. aug. 4. 21:00
35/38 anonim válasza:
Ja, beindítja a fantàziàjàt.
Képeken, filmeken.
De ha odáig eljutott màr a szeretett nővel, baromira nem fogja èrdekelni, hogy milyen bugyi van rajta...
2016. aug. 5. 14:39
36/38 anonim válasza:
Érdekes, eddig akikkel voltam mind szerették a szexi bugyikat...
2016. aug. 5. 14:42
37/38 anonim válasza:
Volt amelyik direkt kérte, hogy vegyek fel olyat, amilyet még nem látott.
2016. aug. 5. 14:43
38/38 anonim válasza:
Nekem a melltartoba nem szolt bele sot azt meg vele vettem kb 1 eve. Tangat meg egyik baratnommel es akk felhivtam a boltbol ott kicsit kiakadt de mikor mondtam neki h mar sok lany ilyrt hord akk ram hagyta es ennyi volt. 14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!