Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fehérnemű para, anyukám...

Fehérnemű para, anyukám haragszik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vettem tangákat meg push up melltartót, mert kaptam pénzt fehérneműre. Már mondtam neki, hogy nem akarok több nagyi bugyit, de most h megvettem a tangákat, kiakadt, hogy minek nekem, meg lötyögni fog a seggem és undorito leszek :DD. Jó néhány esetben igaz, de csak a lenge anyagok alatt gáz, én pedig suliba farmer alá akarom hordani mert mindig félehk h átlátszik a normál bugyi széle. Kimérgelődte már magát a nagy bugyi vásárlásomon, de a melltartót még nem látta, és most azon félek h arra megint mit mondd. Volt már push uppos fürdőruhám, de ezután a bugyi kiakadás miatt rendesen parázok. Segítsetek, hogy éljem túl az anya tornádót?

17/l

2016. aug. 4. 01:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
49%
Tulporgi a temat anyud, hagyd ra, majd belenyugszik. A hagyomanyos bugyi kb meg akkor lett "gaz" mikor en voltam 5. Osztalyos,- altalanosban... Tehat kb 13 eve, ami nem tegnap volt. Nem is az, hogy h gaz lett, hanem akkortajt akart az ember masmilyet.
2016. aug. 4. 08:13
 12/38 anonim ***** válasza:
72%

Hát nem tudom én általában hagyományos bugyit hordok, abból is vannak szexik, csinosak. A gimiben sem szólt be senki miatta, hiába hordták már akkor a menő lányok a tangát, nem foglalkozott senki más bugyijaval.

Csak nekem tok fura, hogy ez nagyibugyinak van nevezve, amikor teljesen normális viseletnek gondoltam.

2016. aug. 4. 08:19
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk azért nem csak a tanga meg a nagyibugyi a két véglet, nekem vannak gyönyörű szép csipkés, franciabugyijaim is, azok is elég szexik tudnak lenni.
2016. aug. 4. 08:22
 14/38 anonim ***** válasza:
72%

tangát max a barátommal való szex előtt vennék fel szűk farmer alá kizárt, ki fog dörzsölni pont a legrosszabb helyen ...

mindennapira nem ...

a melltartó rendben van :)

2016. aug. 4. 08:46
 15/38 anonim ***** válasza:
92%
A nagyibugyi szerintem a kínaiban kapható kispárnahuzat méretű pamutbugyi. A sima bugyi nem nagyibugyi.
2016. aug. 4. 08:52
 16/38 anonim ***** válasza:
59%
A sima bugyi már miért lenne nagyibugyi??? És miért is lenne égő??? Szerintem az a gáz, ha vki azért csúfol vkit meg röhög ki, mert normális bugyi van rajta! Ezen kéne elgondolkodni, mai tinédzserek! Tisztelet a kivételnek…
2016. aug. 4. 08:56
 17/38 anonim ***** válasza:
67%

Na ja, normál bugyi nincs?

Speciel a tangát ki nem állhatom...

2016. aug. 4. 09:06
 18/38 anonim ***** válasza:
82%

Kinek a pap...ugye.

Én 17 éves korom óta kizárólag tangát hordok, mert nekem az a legkényelmesebb. Soha nem vág be, nem szorít. Nyilván, ha valaki 2 számmal kisebbet vesz bevág...normál méretnél ez kizárt.

Most 29 vagyok és soha semmilyen egészségügyi gondom nem volt ebből kifolyólag (megfelelő altesti higiéniával nem is lehet szerintem).

Én például azt nem értem, hogy a sima bugyi hogy lehet kényelmes bárkinek. Nekem a hátsó része mindig becsúszott a fenekembe, állandóan huzigálhattam kifele (rendkívül nőies ugye, mikor próbálod észrevétlenül kibányászni a fenekedbe gyűrődött bugyidat...), rémálom. Szóval mindenki hordjon olyan fehérneműt, ami neki a legjobban bevált és a legkényelmesebb.

2016. aug. 4. 09:19
 19/38 piroska és a farkas ***** válasza:
63%
Ha a normàl bugyi megfelelö mèret akkor nem csùszik be...tapasztalat. Én sem èrtem, h miòta ciki egy szèp fehèrnemü. A push up alapbòl hülyesèg, mert akinek nagy melle van, felpakolja vele a nyakàig, akinek meg kicsi az kit akar becsapni? Attòl mèg lehet szèp formàs, hogy nem nagy. Plussz az a szivacs...mint vmi idegen testrèsz komolyan. Fènykoromban nekem is voltak vele kisèrleteim, azòta ràjöttem, h a melltartò elsödleges funkciòja az, h legyen olyan kènyelmes, mintha nem lenne rajtam. Ezen felül persze csinos ès nyilvàn azèrt az alkalomtòl függ a fajtàja. Egyèbkènt menj a Tezenisbe ha pesti vagy, ott szerintem egèsz jò àrkategòriàban vannak, ràadàsul sok köztük a pamut ès a szivacs nèlküli is. Ês nem 5000- nèl kezdõdik.
2016. aug. 4. 10:00
 20/38 anonim ***** válasza:
34%
Tangát meg kitömött melltartót viselni elég felnőttnek érzed magad, de anyuci előtt nem mered felvállani, hogy próbálgatod a kis karmaidat, szeretnél villogni a fiúk előtt?!
2016. aug. 4. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!