Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Lilásra kiszívott bőrt hogyan magyaráznátok a homofób szüleiteknek? Vagy inkább megpróbálnátok elrejteni?
Családi nyaralásra kell mennem holnap (ma) strandolós helyre, két hétre, úgyhogy tegnap fedősztorival a barátomnál töltöttem az éjszakát. A pillanat hevében kiszívta a bőröm a medencecsontom fölött, jobb oldalt, ahol már nem takar a fürdőgatya. Azt mondta, azt akarja hogy mindenki lássa, hogy az övé vagyok, ami nagyon cuki, csak a szüleim meg fognak ölni ha kiderül.
Tudják hogy meleg vagyok, de egyszerűen nem hajlandóak fölfogni hogy az vagyok (nem látszik a viselkedésemen) és eltiltottak a barátomtól is azzal fenyegetve hogy nem engednek egyetemre ha nem hagyom abba a "züllést".
Ötletek hogy hogyan takarjam el, hogyan bújjak ki a vetkőzés alól feltűnés nélkül vagy hogyan magyarázzam ki magam?
csinálj rá horzsolást
és mond,leestél a székről
meg a végén sajnálni is fognak
Ha olyan az alakja ütésnyomnak is mondható. Vagy ha minden kötél szakad, raktapasz, mondván hogy lehorzsoltad.
Remélem azért segítettem valamennyire. 😄
Esetleg kérj lány ismerősödtől alapozót. Kend be vele addig a bőröd lilás részét, amíg biztos nem vagy abban, hogy valamelyik szülőd látta, hogy nincs rajtad semmi, aztán akkor pucolod le, amikor akarod, mondván, hogy aznap történt veled valami.
(Jesszus, micsoda szülők... :S)
#6 erre most mi szükség volt??!!
Ha nem tetszik, vagy nem értesz egyet a kérdezővel, akkor attól még tiszteletben kell tartani! Ugyan úgy ember mint te, az ilyeneket mint te 6# nem igazán mondanám embernek!
Szóval kérdező, az alapozó, jó ötlet, nekem is vannak evvel problémáim. Vagy a ragtapasz, nekem már bevált, hogy azt mondtam a szüleimnek, horzsolás, seb, stb... Remélem segítettem valamennyire! És a szemét beszólásokkal nem kell törődni! Ezek, csak őket minősítik, nem téged! Sokkal értékesebb ember vagy!! :)
17/L
Mondd, hogy nincs kedved strandolni és ne vedd le a pólód!
Vagy mondd, hogy beütötted valamibe! Nem hiszem, hogy ránézésre meg tudják mondani, hogy került oda az a folt.
Szerintem egyszerűen vond meg a vállaidat, amikor rákérdeznek. Mondj valami olyasmit, hogy asztalba, székbe, kilincsbe, ami kb olyan magasságban van, ütköztél este mikor slozira mentél :D
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!