Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Lilásra kiszívott bőrt hogyan magyaráznátok a homofób szüleiteknek? Vagy inkább megpróbálnátok elrejteni?
Családi nyaralásra kell mennem holnap (ma) strandolós helyre, két hétre, úgyhogy tegnap fedősztorival a barátomnál töltöttem az éjszakát. A pillanat hevében kiszívta a bőröm a medencecsontom fölött, jobb oldalt, ahol már nem takar a fürdőgatya. Azt mondta, azt akarja hogy mindenki lássa, hogy az övé vagyok, ami nagyon cuki, csak a szüleim meg fognak ölni ha kiderül.
Tudják hogy meleg vagyok, de egyszerűen nem hajlandóak fölfogni hogy az vagyok (nem látszik a viselkedésemen) és eltiltottak a barátomtól is azzal fenyegetve hogy nem engednek egyetemre ha nem hagyom abba a "züllést".
Ötletek hogy hogyan takarjam el, hogyan bújjak ki a vetkőzés alól feltűnés nélkül vagy hogyan magyarázzam ki magam?
Tettem rá ragtapaszt, kérdezték mi történt, mondtam hogy szembejött a szekrény sarka. Apunál bevált, anyu később közölte, hogy pocsék hazudozó vagyok, de nem faggatott.
Kösz a segítséget, mindenkit fölpontozok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!