Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » HELP! Lilásra kiszívott bőrt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Lilásra kiszívott bőrt hogyan magyaráznátok a homofób szüleiteknek? Vagy inkább megpróbálnátok elrejteni?

Figyelt kérdés

Családi nyaralásra kell mennem holnap (ma) strandolós helyre, két hétre, úgyhogy tegnap fedősztorival a barátomnál töltöttem az éjszakát. A pillanat hevében kiszívta a bőröm a medencecsontom fölött, jobb oldalt, ahol már nem takar a fürdőgatya. Azt mondta, azt akarja hogy mindenki lássa, hogy az övé vagyok, ami nagyon cuki, csak a szüleim meg fognak ölni ha kiderül.

Tudják hogy meleg vagyok, de egyszerűen nem hajlandóak fölfogni hogy az vagyok (nem látszik a viselkedésemen) és eltiltottak a barátomtól is azzal fenyegetve hogy nem engednek egyetemre ha nem hagyom abba a "züllést".

Ötletek hogy hogyan takarjam el, hogyan bújjak ki a vetkőzés alól feltűnés nélkül vagy hogyan magyarázzam ki magam?

2015. júl. 11. 01:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Asztal sarka azt cso :DD
2015. júl. 11. 17:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Tettem rá ragtapaszt, kérdezték mi történt, mondtam hogy szembejött a szekrény sarka. Apunál bevált, anyu később közölte, hogy pocsék hazudozó vagyok, de nem faggatott.

Kösz a segítséget, mindenkit fölpontozok!

2015. júl. 13. 00:12
 13/15 qp_andrás_qp=D ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a szüleid nem küldenek egyetemre ha a barátoddal "találkozgatsz". Azt mondják, de az nekik sem jó, mert ha egyetemre mész ki tudja mit csinálsz a barátoddal (a szülők szerint) de ha viszont dolgozni, és a pároddal lakást bérelsz, az még rosszabb (úgyértem hogy a szülőknek rosszabb). Amúgy hány éves vagy?
2015. aug. 15. 09:55
 14/15 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy fogadjanak el így, mert ilyen vagy. Ennyi.
2016. dec. 12. 23:30
 15/15 anonim válasza:
100%
Esetleg pólóval mondván, hogy könnyen leégsz. Mi is pólóban fürödtünk nyaralásunk 3. Napján. Vagy alapozóval DE VÍZÁLLÓVAL, különben semmit sem ér. Sebtapasz, vagy végső esetben ha tipikus strandolóhelyre mentek, biztos találsz valami magasabb fürdőgatyát. :)
2018. jan. 20. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!