Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti megpróbálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megpróbálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, szeptembertől kezdve leszek tizedikes.

A régi sulimban van egy csaj, szeptembertől lesz nyolcadikos (13-14 éves).

Életemben nem beszéltem vele, szóval viszonylag tiszta lappal indulhatnék nála, DE:

mivel engem az általános iskolában mindenki egy stréber kitűnő tanuló gyíknak hitt, és igazából ott az is voltam, de az elmúlt egy évben többet változtam, mint azelőtti életemben összesen, de általánosban továbbra is úgy ismernek az emberek, hogy kitűnő tanuló, törvénytisztelő mintadiák.

Ez pedig általában nem a lányok kedvence..

Aztán alapból azt sem tudom, hogy hogy kezdenék neki..

Lassan másfél éve nem láttam, csak képen.

Ráírjak facebookon és mondjam, hogy megszeretném ismerni? Vagy az gáz?

2015. júl. 4. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz.

Minek akarsz csajozni?

Nekem pl. ezen sosem járt az eszem...

20/F

2015. júl. 4. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj rá...Nem vesztesz semmit...Első!Az irónia írásban elég nehezen jön át,így nem tudom,hogy annak szántad-e,vagy sem.Ha nem,akkor van egy rossz hírem...
2015. júl. 4. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért gáz, ha egy srác kitűnő tanuló? Vagy ha törvénytisztelő?

Sok lány szereti az intelligenciát, neked meg bizonyára van. Inkább örülnél neki és lesz.arnád azokat, akiknek elég, ha helyes a srác, ellenben hülye, mint a tök.

2015. júl. 4. 18:47
 4/5 anonim válasza:
Ha nem mersz odamenni hozzá és beszélgetni, akkor írj rá valamilyen közösségi oldalon! De arra figyelj, hogy ne untasd, mert azzal ellőheted az esélyedet! :)
2015. júl. 6. 21:47
 5/5 anonim válasza:
Elbaszott generáció
2023. okt. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!