Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság/szerelem? Ti megpróbálnátok? 18/L
Szóval van nekem egy legjobb barátom, aki szintén 18 éves fiú. CSAK barátok vagyunk, de beleszerettem. Már féléve, de nem vallottam be, mert egyrészt ő tényleg barátként tekint rám, másrészt nem akarom elrontani a barátságunkat.
De annyira szeretnék úgy vele lenni. Szerintetek elmondjam neki, megpróbáljam? Vagy csak tönkretennék mindent?
Egy fiú hogy tud barátként tekinteni egy lányra?
Mond el neki.
Nagy dilemma előtt állsz, és borzasztóan nehéz ilyenkor jó tanácsot adni.
Én megpróbálnám a helyedben, veszteni nem veszthetsz semmit, de annál többet nyerhetsz.
Korotokból kifolyólag előfordulhat, hogy pár hónap múlva /továbbtanulás, költözködés, kapcsolatok miatt stb .../ már nagyon ritkán fogtok találkozni, vagy ami még ennél is rosszabb, lehet, hogy soha többé nem fogjátok látni egymást.
Utána egy egész életen át a szívedben, lelkedben hordozhatsz olyan kérdéseket, mint:
"Mi lett volna ha akkor bátrabb vagyok, és el merem Neki mondani az érzéseimet?
"Lehet, hogy most Ő lenne a férjem és a gyermekem/gyermekeim apukája?"
Szerintem próbáld meg, és ne engedd, hogy egy általa most még ismeretlen lánnyal jöhessen össze.
Tudod, ha Te most beleszerettél, akkor előbb-utóbb más lányok is beleszerethetnek.
Kedves Kérdező, ahogy mondani szokták, a puding próbája az evés.
Ha meg sem próbálod a dolgot, akkor soha nem fogsz bizonyosságot szerezni a fiú igazi/valódi érzéseiről.
Lehet, hogy csalódás ér és nagyon kínosan érzed majd utána magad, de emelt fővel léphetsz tovább, mivel Te mindent megpróbáltál a kapcsolatotokért!
Halkan megsúgnám, később se a barátodnak, se a srác barátnőjének nem fog tetszeni, ha gyakran találkozgattok.
A féltékenység és a bizalmatlanság kegyetlen dolog tud lenni.
A legtöbb barátságot -főleg a fiú-lány barátságot- az idő és a komoly kapcsolat szét szokott szakítani.
Én még mindig azt tanácsolnám, hogy próbáld meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!