Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után is megpróbálnátok ezzel a csajjal a dolgokat?
Van egy lány- Találkozgatunk. Elején elmondta egy pasival volt, nem élvezte, és orál anált ki sem próbálta, és nem nagyon tud dolgokat a sexről.
Rá másnapjára, mondta : Most jöttem rá te vagy álmaim pasija így szeretnék veled őszinte lenni.
Elkezdte mondani lefeküdt legjobb barátjával, mindent kipróbáltak. Összesen 4 hapsival volt. Nem nagyon élvezte, jártas mindenben, és legjobb barátjával akkor feküdt le utoljára mikor velem kezdett el találkozgatni, de rám gondolt és abbahagyta DE !!! A pasi kérte hogy fejezzék be. Szerinteme itt sántítt valami a dologban ...
A válaszokat előre is köszönöm.
én annál inkább járnék vele... ha ennyire őszinte volt akkor tényleg érezhet irátam valamit...
és köztudottan "k*rvábol lesz a legjobb feleség" :))
Ááá kidobnám mint macskát sz***i...
Már most hazudozik mi lesz később? Simán összejár a haverjával ha olyanja van. Meg olyan nincs, hogy "rájöttem te vagy álmaim pasija " Miből jött rá ilyen hirtelen? És ha nem lennél az, akkor nem kéne őszintének lenni az elejétől? Én azt se hinném el ezek után amit kérdez. Olcsó ribi..még a barátaival is összejár kefélni. Dob ki gyorsan a fenébe jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!