Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakítsam a dolgokat, hogy semmiképp se kössek ki az ágyában? (lent)
Holnap megyek randizni egy sráccal,akivel neten ismerkedtem meg. Normálisnak tűnik,ő is komoly kapcsolatot keres,mint én.Egyértelmű,hogy tetszünk egymásnak és nagyon egy húron pendülünk. Azt terveztük,hogy először várost nézünk (nemrég költöztem ebbe a városba és még nem ismerem),aztán felmegyünk hozzá megnézni egy filmet. Igazából ez mind jól hangzik,várom is,de nem akarom azzal elszúrni az egészet,hogy lefekszem vele.Csak sajnos néha olyan gyenge tudok lenni,főleg,ha már rég volt kapcsolatom és kedvesek velem...De hát ezt azt hiszem,nem kell magyaráznom! Szóval ez lesz a 4. randink és én már mondtam neki,hogy vele semmit nem akarok elsietni a szexet sem.Látszólag,megértett,elfogatta,de félek,hogy ha úgy alakul a dolog,akkor nem az eszem fog győzni.
Hogy tudnám a botlást kivédeni? Tanácsot várnék!
Igen,előfordult az,hogy azt gondoltam,majd az épp aktuális jelölt más lesz,mert jól színészkedett,de nem akart igazából semmi komolyat. Ezért is nem akarok most lefeküdni a sráccal,mert még korai lenne.
Mondjuk tanácsot még senki nem adott,szóval megköszönném,ha valaki érdemben is tudna válaszolni :)!
Akkor húzd még egy kicsit az agyát, hátha közben felcsavarodik egy fára a szexhiány miatt!
Amúgy meg nem tudom mit görcsölsz ezen. Megmondod neki ha közeledik, hogy még ne, mert korai(!). Bár, ne csodálkozz, ha ezek után nem nagyon fog keresni...
Hát ha nem keres,akkor jobb is,ha nem fekszem le vele :)!
(tipikus pasi észjárás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!