Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy alakítsam a dolgokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakítsam a dolgokat, hogy semmiképp se kössek ki az ágyában? (lent)

Figyelt kérdés

Holnap megyek randizni egy sráccal,akivel neten ismerkedtem meg. Normálisnak tűnik,ő is komoly kapcsolatot keres,mint én.Egyértelmű,hogy tetszünk egymásnak és nagyon egy húron pendülünk. Azt terveztük,hogy először várost nézünk (nemrég költöztem ebbe a városba és még nem ismerem),aztán felmegyünk hozzá megnézni egy filmet. Igazából ez mind jól hangzik,várom is,de nem akarom azzal elszúrni az egészet,hogy lefekszem vele.Csak sajnos néha olyan gyenge tudok lenni,főleg,ha már rég volt kapcsolatom és kedvesek velem...De hát ezt azt hiszem,nem kell magyaráznom! Szóval ez lesz a 4. randink és én már mondtam neki,hogy vele semmit nem akarok elsietni a szexet sem.Látszólag,megértett,elfogatta,de félek,hogy ha úgy alakul a dolog,akkor nem az eszem fog győzni.

Hogy tudnám a botlást kivédeni? Tanácsot várnék!

2013. jan. 3. 08:50
1 2 3 4
 21/36 ASOT ***** válasza:

Háát sokan próbálják meg azt és próbálják elhitetni magukkal h nem nem nem nem nem fogok és nem akarok.

De ha odakerül a sor, hogy elkezd csókolgatni simogatni gyengéden és és az neked jól esik és teljesen odaleszel meg vissza és már szinte nedves leszel akkro nem fogod kibírni....

2013. jan. 3. 10:03
 22/36 A kérdező kommentje:
Én nőként másképp működöm...
2013. jan. 3. 10:08
 23/36 ASOT ***** válasza:

nem is a másik oldalt írtam....:)

De ezt ritkán tudja szabályozni az ember.

2013. jan. 3. 10:14
 24/36 A kérdező kommentje:
Én tudom szabályozni....
2013. jan. 3. 10:17
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Igazán?

"Csak sajnos néha olyan gyenge tudok lenni,főleg,ha már rég volt kapcsolatom és kedvesek velem...De hát ezt azt hiszem,nem kell magyaráznom!"

2013. jan. 3. 10:20
 26/36 A kérdező kommentje:
Azt írtam,néha. Ami ugye nem mindiget jelent....
2013. jan. 3. 10:24
 27/36 anonim ***** válasza:
Na, majd kialakul.
2013. jan. 3. 10:26
 28/36 ASOT ***** válasza:
100%

"én tudom szabályozni"

akkor meg felesleges volt a kérdés...

2013. jan. 3. 10:29
 29/36 anonim ***** válasza:
Te egy 25 éves, érett, felnőtt nő vagy. Minden tizen- és huszonéves nő hihetetlen büszke arra, mennyivel érettebbek a hasonló korú férfiaknál. A nők nagy százaléka meg van győződve arról, hogy a férfiakat a farkuk vezeti, és nem tudnak nemet mondani egy puncira, ellentétben a csakis tiszta érzelmeket tápláló nőkkel. Én az itt felsorolt dolgokkal nem értek egyet, de gondolom, te igen... Hm...
2013. jan. 3. 10:30
 30/36 anonim ***** válasza:
majd kialakul ja, ha a pasi nem mászik rád akkor tuti nem lesz semmi
2013. jan. 3. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!