Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg magyaráznátok ezt nekem? Mi miatt nem kell kiegészítő védekezés 2. héten, ha valaki elfelejtette bevenne a tablettát? Az 1. és 3. héten mindig kell valamit csinálni, a 2. -n meg csak pótolni, de teljes a védelem. De miért van ez?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 16:25
1/10 anonim válasza:
- Azért amiért kék az ég és zöld a fúúúú.
- Neeem ! Pákó ! Az fűűűű !
2/10 A kérdező kommentje:
Nyugodtan befejezheted, úgyis törlik a válaszodat!
2011. aug. 15. 17:08
3/10 anonim válasza:
Amíg ilyeneket nem tudsz, NE SZEXELJ ! :D
4/10 A kérdező kommentje:
Az a fő, hogy azt tudom, hogy akkor nem kell plusz védekezés, szóval maradj anyuci szoknyája mellett és ne okoskodjál itt nekem.
2011. aug. 15. 17:21
6/10 anonim válasza:
egyáltalán nem hülyeség a kérdés, én bioszos létemre tanakodom rajta.
ugye a peteérés hormonális szabályozás nélkül a 2. hétre esik, tabival mégis az első és a második jelent veszélyt fogamzás tekintetében. én sem értem, mért, pedig bőven van szexre jogosító eszem.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezért nem értem. Hiszen pont akkor kéne a legveszélyesebb időszaknak lenni. Tudom tabi mellett nincs peteérés.
2011. aug. 17. 17:09
9/10 anonim válasza:
ez nem hülye kérdés, én is sokat gondolkodom rajta... és nem értem. milyen gyógyszert szedsz? (az enyémre is ugyanez van írva, bár gondolom akkor mindegyikre, csak érdekelne :))
10/10 anonim válasza:
ilyenkor biza hol maradnak az úgynevezett "nagyokosok" akik kiosztják a népet? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!