Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mi az a szex? "Ezt hogyan magyaráznátok el?
Ne értsetek félre, én tisztában vagyok a szó fogalmával, a valódi kérdeznivalóm az lenne h egy kisgyereknek, de igazán kicsinek, olyan 8 év körülinek hogy magyaráznátok el?
Tudom h lesz olyan válaszoló, aki azt írja h "Sehogy!Annak még nem ezzel kell foglalkoznia.", tehát aki nem így akar válaszolni, az írjon!
Szerintem ne meséket találj ki neki. Csak gyerek, nem hülye. Engem se áltattak dajkamesékkel.. Igazából nem is emlékszem, hogy hogyan tudtam meg, de valahogy már 10 éves korom előtt tudtam, és értettem is (nyílván nem biológia szinten, meg hogy konkrétan mi történik..)
Ha ő maga kérdezne rá, biztos, hogy elmondanám neki.
Nekem apukám mesélt erről,valamikor 10 éves korom előtt.Akkor még csak az alapokat mondta el,pl. hogy nem a gólya hozza a gyereket,meg hogyan történik egy aktus(persze az én nyelvemre lefordítva).Aztán fokozatosan,évről-évre többet mondott,11-12 éves korom körül már a nemi betegségeknél tartottunk.Sokat tanultam tőle,és pont ezért sok embernek én magyaráztam el a dolgokat,akiket a szüleik "elfelejtettek" felvilágosítani.
L/18
örök vakfolt az életemben, hogy a szüleim nem magyarázták el miaz, valahogy rájöttem magamtól. Aztán késöbb mikor a filmkeben láttam, hogy milyen jó nézni a szülőket mikőzben magyarázzák a hülyeségeiket...
Nem tudom nálam miért maradt ez ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!