Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mivel magyaráznátok a párotokn...

Mivel magyaráznátok a párotoknak hogy legalább 6 hétig nincs szex?

Figyelt kérdés
Szakítás volt pár hónapig a nő kicsit zűrös élezet élt kibekultek csak terhes lett a szakítás miatti zűrös élet során. Már bánja de nem tud mit csinálni. A férfi csalodna ha megtudná hogy a szakítás után mással volt kapcsolata de a szex hiányát el kell mondani. Elmondanatok az igazat vagy mit csinálnátok?
2014. dec. 30. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Alap, hogy elmondanám, ha már ekkora marha voltam.

Mégis hogy akarsz új életet kezdeni vele rögtön egy hazugságra építve?

2014. dec. 30. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem azért irom mert abortuszom volt de utálom az ilyen elvakult embereket.
2014. dec. 30. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez töbszörös csapás lenne,egyrészt mert volt valaki más is,másrészt meg nem minden férfinak mindegy az abortusz maga,mint megoldás a problémára.szóval ez mindenképpen válsághoz fog vezetni.A kérdés az,neked mi lenne könnyebb,hazudni és ezt magadban hordozni vagy elmondani mindent, vállalva annak következményét.Ne gondold azt sem,hogy az abortusszal meg nem történté teheted a terhessėget,ott marad veled.Én olyan nőgyógyászati betegségre,folyásra fognám,ami nem nemi úton terjedő betegség,de nőknél gyakran előfordul,pl.a hüvely gomba.De az abortusz,meg az ezzel járó titkolózás olyan hatalmas lelki teher,amit nem tud az ember következmények nélkül magában cipelni.
2015. jan. 1. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze,előbb utóbb ugyis kiderülne,ráadásul én nem tudnék titkolózni. Meg milyen már rögtön hazugsággal indítani...
2015. jan. 3. 14:36
 5/6 nufnuf válasza:
66%
Tehát újra összejönnek és rögtön szex? Azért ez nekem gyanús. Ilyen gyorsan ki lehet érdemelni a bizalmat? Szerintem nem. Abortusz nélkül sem lenne rögtön szex szerintem... udvaroljanak a felek még, legyen egy kis békülés meg bocsánatkérés. Aztán meg ha újra lesz bizalom meg hasonló lelkiállapot nem kell azon gondolkodni, hogy elmondja-e a nő a férfinek. Akkor majd el fogja mondani magától, különösebb megfontolás nélkül.
2015. jan. 5. 13:34
 6/6 KotlG válasza:
Az igazság jobb mert előbb utobb úgy is kiderül.
2015. jan. 21. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!