Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után 6 hétig tilos a...

Vetélés után 6 hétig tilos a szex. De minden más is?

Figyelt kérdés
Légyszi ne ítéljetek el, de már a terhesség alatt sem mertünk szeretkezni, féltettük a babát (az első trimeszterben ment el). Egy hete sajnos elvetéltem és megműtöttek. Most természetesen gondolni sem akarok semmi testiségre, de ha picit később, még hat hét letelte előtt pl. összebújok a párommal, simogat vigasztal és pl. orgazmusom van (szigorúan behatolás nélkül), az árthat?Már több hete nem volt köztünk semmi és nagyon rossz.Kérlek szépen, ne ítéljetek el, amúgy is borzasztóan rosszul vagyok, nem kell hogy más is belém rúgjon.
2014. márc. 6. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak a behatolás nem ajánlott, a fertőzésveszély miatt.Tehát ujjal se nyúljon beléd.

De abból baj nem lehet ha a csiklód izgatja.

2014. márc. 6. 13:25
 2/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy maga az orgazmus gondot okozhat, sőt, a méhösszehúzódások csak segíthetnek hamarabb helyrejönni. Gondolom, csak a fertőzésveszély miatt tiltják a szexet. Engem nem is tiltottak le missed ab után 6 hétre, az első mensi után szabad volt a pálya.
2014. márc. 6. 13:25
 3/7 A kérdező kommentje:
kedvesek vagytok, köszönöm!
2014. márc. 6. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis örömködés nem árt.A lelkednek kimondottan jót tesz, a testedet pedig jobban regenerálja. Biztosan borzasztó érzés,és az ember sokszor inkább elbújna ilyenkor hetekre,de az sem könnyíti meg a felejtést, a lelked gyógyulását.Ha úgy érzed,hogy jól esne a párod közelsége,egy kis kényeztetés,akkor miért ne? Az élet megy tovább,élni kell,és előre nézni! Sajnálom nagyon.A továbbiakban sok sikert,mielőbbi babavárást/és babázást kívánok.
2014. márc. 6. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nem biztos első, mert az orgazmus méhösszehúzódásokat eredményez, és az se ajánlott műtét után.

Hogy biztassalak is kérdező: nekem 2 hét után kellett visszamenni a dokihoz, megnézett ultrahanggal, megállapította, hogy helyrejött a méh, bezáródott a méhszáj, és aznap már lehetett szexelni. De ehhez muszáj látnia, mi van belül.

2014. márc. 6. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:

A méhösszehúzódástól görcs, vérzés léphet fel. (Persze nem biztos, hogy lép, de léphet.)

5.

2014. márc. 6. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is lásson előbb a nőgyógyász. Nálam "csak" 4 hét volt. Ha mégsem vártok addig, akkor is legalább 2-3 hetet várjatok. Az orgazmus valóban méhösszehúzódással jár, nem árt,ha hagysz neki egy kis pihenőt.
2014. márc. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!