Volt egy herevisszér és egy frenulotomia- (fék meghosszabbítása) műtétem. Azt tudom, hogy 2 hétig tilos a szex, de mikor szabad önkielégíteni?
Kicsit helyesbítenélek is .Amit te írtál,az nem meghosszabbítás ,hanem átvágás.Ahogy akarsz te is minket .
A sexre ugyan 3-4 hét tilalmat írnak elő ,de masztizni azért szabad ennél előbb is .
Miért akarnálak átvágni? A műtéttel nem vágták el a féket, hanem meghosszabbították. Kicsit így hosszabb lett.
És nekem az orvos 2 hetet mondott.
A rövid fék egyik megoldása a fék átvágása, és összevarrása, ezáltal kicsit hosszabb lesz.
A másik megoldás a fék eltávolítása, amikor nem lesz fék többé.
Mindkettőt alkalmazzák, ha rövid a féked. A gyógyulás 2-3 hét, de amig nem gyógyul be teljesen, addig ne gondolj a szexre!
Női szemmel szebb, ha nincs ott a fék, de ez egyéni vélemény!
Nekem csak eltávolították a fékem. Elektromos késsel...
Na én se találtam értelmes választ. Én 8 napig bírtam nem kell nagy valamire gondolni. Csak a makkom dörzsiztem a bőrt nem huzogadtam. Utána meg kamiláztam. Nem történt hála Isten semmi. ( nekem itt már nem volt (fekete ahol el vágta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!