Herevisszér-műtétem lesz. A kérdéseim: mennyire kellemetlen? Ugye nem annyira, mint egy mandulaműtét? És hányan lesznek jelen, amikor műtenek?
http://www.youtube.com/watch?v=ADwhczdrhR8
ugy kb ilyen. amúgy ha jól tudom altatlan..nyilván. szóval nem sokat látnál bárkiböl is
Az altatás qa kortól és a műtét milyenségétől függ.
Én legalább 3 variációról tudok .Magát a herét csak akkor műtik,ha már súlyos stádiumba jutott a dolog.A problémák nem itt kezdődnek ,ezért a mütét sem itt zajlik.A gond a here vénákkal van,abban keletkeznek dugulások ,amelyek a vér áramlását akadályozzák.A kis vágás ily a hasfalon van,
minden más letakarva .Senki semmit nem fog látni .
Mire a stáb bemegy a műtőbe ,már a műtős fiuk előkészitik ezt az állapotot.Nincs ott idő semmit nézegetni.
Te ott csak egy eset vagy .
Elmondom, mit tudok:
Az orvos azt mondta, a bemetszés az ágyékon történik, és az egész műtét kb. 20 perc lesz. NEM lesz altatás, ez biztos. Helyi érzéstelenítés lesz. Így mennyire kellemetlen?
Hashajtóról nem tudok, az orvos biztosan mondta volna, ha kéne. Nem is értem egyébként, hogy mi a célja.
Kórházak válogatják adnak e hashajtót ,vagy beöntést.
2 komoly műtétem volt,az egyik pont alhasi.Még ekkor sem
kaptam egyiket sem.Előtte 2 nappal már csak folyadékon éltem.Nem olyan tragikus ez .
Valóban égyékon is lehet,akkor katéteres megoldás van .
18 év alatt,a fiatal kor miatt altatnak minden verziónál .
Nem írtad a korod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!