Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni anyámmal?

Mit lehet kezdeni anyámmal?

Figyelt kérdés
Röviden a történet. Egy évvel ezelőtt vásároltunk párommal anyámnak(67) egy tabletet, azóta össze nőtt vele. Az elején csak pár órát használta, de pár hónap alatt függő lett. Szédíteni kezdte a pasikat, magyarokat, majd amerikai katonákat és most ott tartunk, hogy csak arab pasikkal beszélget. Mindegyiknek mást hazudik, az egyiknek azt, hogy ő nyugalmazott nyomozó, a másiknak azt, hogy szakácsként és cukrászként dolgozik, a harmadiknak azt, hogy orvos...stb. Már arra a szintre jutott, hogy pucéron mutogatja magát, van, hogy pénzért. Megismerkedett egy fiatal arab gyerekkel(29), 2 hónap ismeretség után kiutazott hozzá Tunéziába és hozzá ment. A gyerek hamarosan jöhet Magyarországra, mivel a házasság egyben vizum is. Anyám a fejébe vette, hogy én megakarom őt meg a gyereket ölni és folyamatosan kihívja rám a rendőrséget. Mindenkinek azt mondja, hogy mi kidobtuk a saját házából. Mi csak annyit tettünk, hogy mivel a párom nevén van az internet előfizetés, fogtuk és megváltoztattuk a wifi jelszót és mivel nem tud netezni, így elköltözött tesómékhoz. Tesóméknak is elege lett a viselkedéséből(hajnalig tartó netezés, miközben a család aludna)így szóltak neki. Fogta magát és besértődött, elköltözött egy utca beli faszihoz, csak hogy tudjunk netezni egész nap. Beütötte a kezét, elment orvoshoz és azt hazudja, hogy a párommal megvertük őt. Teljsen elborult az agya, fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni.

2016. nov. 17. 08:42
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
mindenért megdolgoztam, így azt szívok ami nekem jól esik. soha senkitől nem kértem még pénzt semmire se, eltudtam tartani anyámat és még a tesómék családját is. Sajnos ez megszűnt és azóta én vagyok a rossz, de nem is ez a lényeg. Az a lényweg, hogy anyám a hátam mögött hazudozik és olyan dolgokat fog rám ami nem igaz. Rám hívja a rendőröket és még sorolhatnám.
2016. nov. 17. 12:49
 32/44 anonim ***** válasza:
60%

Ja, hogy drogos vagy? Akkor a történet is csak a képzeletedben létezik?

Te vagy az érv a drog betiltása mellett.

2016. nov. 17. 12:51
 33/44 A kérdező kommentje:
lényegtelen, hogy mi vagyok...nem is rólam volt szó, megoldás keresek anyám viselkedésére, majd ha velem lesznek problémák, akkor arról is kiérem a véleményeteket.
2016. nov. 17. 12:56
 34/44 anonim ***** válasza:
33%
Kamu az egész kérdés
2016. nov. 17. 13:31
 35/44 A kérdező kommentje:
mint mondtam, nyugodtan utána lehet nézni a háttérnek...nincs ebben semmi kamu, ez az életünk.
2016. nov. 17. 13:53
 36/44 anonim ***** válasza:

Hagyd békén, és ne avatkozz bele az életébe, akkor ő sem fog betartani neked. Jó volt a viszonyotok egészen addig, amíg úgy nem gondoltad, hogy majd te megmondod, mit csinálhat és mit nem.

Amúgy ha neki van saját háza, pénze is arra, hogy utazzon, tesódnak is van családja, háza, ahova beköltözhetett, akkor nem tudom, ugyan hogy tartottad el őket. Pillanatnyilag te élsz másnak a házában.

2016. nov. 17. 17:53
 37/44 A kérdező kommentje:
kb 3 hete költözött el, előtte eltartottuk....nekem is van részem ebben a házban és amíg én itt vagyok addig biztos nem hozza ide azt a gyereket.
2016. nov. 17. 20:52
 38/44 anonim ***** válasza:
Holnap írok ide és alaposan leírom az egészről mi is a véleményem. Érdemes lesz visszanézni, mert lesz mit :)
2016. nov. 17. 21:00
 39/44 A kérdező kommentje:
alig várom
2016. nov. 17. 21:07
 40/44 anonim ***** válasza:

".nekem is van részem ebben a házban és amíg én itt vagyok addig biztos nem hozza ide azt a gyereket."

Felteszem, apád tulajdonrészét örökölted. Rossz hírem van, anyád a haszonélvező, ami erősebb, mint a tulajdonjog, akkor vág ki onnan, amikor akar, és azt visz oda, akit akar. Te meg majd abban rendezkedhetsz, amiért te dolgoztál meg.

2016. nov. 17. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!