Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni anyámmal?

Mit lehet kezdeni anyámmal?

Figyelt kérdés
Röviden a történet. Egy évvel ezelőtt vásároltunk párommal anyámnak(67) egy tabletet, azóta össze nőtt vele. Az elején csak pár órát használta, de pár hónap alatt függő lett. Szédíteni kezdte a pasikat, magyarokat, majd amerikai katonákat és most ott tartunk, hogy csak arab pasikkal beszélget. Mindegyiknek mást hazudik, az egyiknek azt, hogy ő nyugalmazott nyomozó, a másiknak azt, hogy szakácsként és cukrászként dolgozik, a harmadiknak azt, hogy orvos...stb. Már arra a szintre jutott, hogy pucéron mutogatja magát, van, hogy pénzért. Megismerkedett egy fiatal arab gyerekkel(29), 2 hónap ismeretség után kiutazott hozzá Tunéziába és hozzá ment. A gyerek hamarosan jöhet Magyarországra, mivel a házasság egyben vizum is. Anyám a fejébe vette, hogy én megakarom őt meg a gyereket ölni és folyamatosan kihívja rám a rendőrséget. Mindenkinek azt mondja, hogy mi kidobtuk a saját házából. Mi csak annyit tettünk, hogy mivel a párom nevén van az internet előfizetés, fogtuk és megváltoztattuk a wifi jelszót és mivel nem tud netezni, így elköltözött tesómékhoz. Tesóméknak is elege lett a viselkedéséből(hajnalig tartó netezés, miközben a család aludna)így szóltak neki. Fogta magát és besértődött, elköltözött egy utca beli faszihoz, csak hogy tudjunk netezni egész nap. Beütötte a kezét, elment orvoshoz és azt hazudja, hogy a párommal megvertük őt. Teljsen elborult az agya, fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni.

2016. nov. 17. 08:42
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"amikor rákérdeztem, hogy miért csinálja ezeket a dolgokat, akkor az volt a válasza, hogy ez az ő teste, azt csinál vele amit akar. Megvan ez a beszélgetés, ha nem hiszitek el szívesen lefényképezem."

Légyszíves tedd meg. Illetve én még azt is szívesen elnézegetném, hogy hogyan és miképp hódít a kedves mama, milyen csalafintaságokba vonja be az ifjúságot :)

Egyre kíváncsibb lettem..

2016. nov. 17. 11:58
 22/44 anonim ***** válasza:
55%

"Illetve én még azt is szívesen elnézegetném, hogy hogyan és miképp hódít a kedves mama, milyen csalafintaságokba vonja be az ifjúságot :) "

Nagy az Isten állatkertje.:D Odáig még el is hinném, hogy akadnak perverzek, akik kíváncsiak a mama pucérkodására. Azt már nehezen tudom elképzelni, hogy egy somogyi kis faluból letárgyalta egy arabbal, hogy hozzámegy, elintézte a repülőjegyét, felment önállóan Ferihegyre, majd haza is tért vidáman, minden segítség nélkül. Ha ezt meg tudta csinálni 67 évesen, akkor nagyon életrevaló, talpraesett nő, vagy távolról sem az a tanulatlan, nyelveket nem beszélő asszony, aki max a megyeszékhelyig ment el a falujából eddigi élete során.

2016. nov. 17. 12:15
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ugye tudod, hogy ha ez nem fake cím, akkor súlyosan megsértetted a személyiségi jogait?
2016. nov. 17. 12:17
 24/44 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező láttam a facebook oldaladat, és téged is. Ne is csodálkozzunk ilyen történeten, aki cannabist szív... És aki még reklámozza is saját oldalán a növényt magát, és még "szent növénynek" is hívja. Te igencsak be lehettél állva, amikor ezt az egész történetet kitaláltad. Csináltál egy kamu profilt, na és. Ott pedig magaddal beszélgetsz másik profilról. Azt hiszed jót mulatsz amikor ide kiteszel egy mesét, és körítesz, halandzsázol... Nevetséges.
2016. nov. 17. 12:18
 25/44 A kérdező kommentje:
ha semélyiségi jogokat sértek akkor vállalom...ezt legalább megcsináltam nem úgy mint azt, hogy én meg akarom ülni.
2016. nov. 17. 12:24
 26/44 A kérdező kommentje:
kedves 25ös...nem találtam ki semmit, ez a valóság....az hogy én mit szívok az az én dolgom, senkinek nem ártok vele.
2016. nov. 17. 12:28
 27/44 anonim ***** válasza:
90%

Ugye tudod, hogy anyád ezért feljelenthet.

Te sem vagy normális, az biztos.

2016. nov. 17. 12:29
 28/44 A kérdező kommentje:
jelentsen, mint mondtam amit elkövettem azért vállalom a felelőséget, de amit nem azért nem fogom.
2016. nov. 17. 12:37
 29/44 anonim ***** válasza:
70%

Remélem, a modik mielőbb intézkednek.

Addig is: ha igaz a sztori, akkor egy hányadék vagy. Te nem segíteni akarsz anyádon, kizárólag a saját kis image-odért aggódsz. Letiltod a netről a saját házában, ahova befogadta a párodat is, aztán kirakod ide a nyilvánosságra a Facebook-profilja belépési adatait...undorító. Pakolj össze, és takarodj onnan, barátkozz meg a gondolattal, hogy az örökségen osztoznod kell majd az arab mostohaapáddal is - valamivel kevesebb jut majd drogra. Semmi erkölcsi alapod nincs (már) arra, hogy felháborodj anyád ténykedésén.

2016. nov. 17. 12:39
 30/44 anonim ***** válasza:
64%
Nos, úgy látom, törölték is, amit kellett, köszönet.:-)
2016. nov. 17. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!