Mit lehet kezdeni anyámmal?
"amikor rákérdeztem, hogy miért csinálja ezeket a dolgokat, akkor az volt a válasza, hogy ez az ő teste, azt csinál vele amit akar. Megvan ez a beszélgetés, ha nem hiszitek el szívesen lefényképezem."
Légyszíves tedd meg. Illetve én még azt is szívesen elnézegetném, hogy hogyan és miképp hódít a kedves mama, milyen csalafintaságokba vonja be az ifjúságot :)
Egyre kíváncsibb lettem..
"Illetve én még azt is szívesen elnézegetném, hogy hogyan és miképp hódít a kedves mama, milyen csalafintaságokba vonja be az ifjúságot :) "
Nagy az Isten állatkertje.:D Odáig még el is hinném, hogy akadnak perverzek, akik kíváncsiak a mama pucérkodására. Azt már nehezen tudom elképzelni, hogy egy somogyi kis faluból letárgyalta egy arabbal, hogy hozzámegy, elintézte a repülőjegyét, felment önállóan Ferihegyre, majd haza is tért vidáman, minden segítség nélkül. Ha ezt meg tudta csinálni 67 évesen, akkor nagyon életrevaló, talpraesett nő, vagy távolról sem az a tanulatlan, nyelveket nem beszélő asszony, aki max a megyeszékhelyig ment el a falujából eddigi élete során.
Ugye tudod, hogy anyád ezért feljelenthet.
Te sem vagy normális, az biztos.
Remélem, a modik mielőbb intézkednek.
Addig is: ha igaz a sztori, akkor egy hányadék vagy. Te nem segíteni akarsz anyádon, kizárólag a saját kis image-odért aggódsz. Letiltod a netről a saját házában, ahova befogadta a párodat is, aztán kirakod ide a nyilvánosságra a Facebook-profilja belépési adatait...undorító. Pakolj össze, és takarodj onnan, barátkozz meg a gondolattal, hogy az örökségen osztoznod kell majd az arab mostohaapáddal is - valamivel kevesebb jut majd drogra. Semmi erkölcsi alapod nincs (már) arra, hogy felháborodj anyád ténykedésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!