Mit lehet kezdeni anyámmal?
Az arab gyerek nem sokáig lesz ott. Nem azért jön Európába, hogy a 67 éves anyukáddal éljen egy kis faluban.
Apropó, mi a kedves mama netes elérhetősége? Csak hogy támogatni lehessen egy kis műsorért cserében...
"Onnan tudom, hogy mit csinál, hogy volt amikor rányitottam amikor mutogatta magát. Egy darabig tudtam a jelszavát a facebbokra és figyeltem miket művel. Biztos vagyok benne, hogy kültdtek neki pénzt ezért mert máshogy nem tudott volna kiutazni Tunéziába."
HÁt te hülye vagy!!!
Még, ha ez így is lenne, akkor se jött volna annyi össze, hogy rövid idő alatt összejöjjön egy Tunéziai útra, repülőjegyre, szállásra, esküvőre!
És akkor még bele se kalkuláltuk, hogy amíg "megfogta" azt a kis 29 évest a nyugger mamácska, addig valahol élnie is kellett! Magyarul nem 1-2 napról volt szó, gondolom én... (hónapok munkája).
Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy 29 évesnek belemennek-e a szülei vagy sem, és milyen perpatvart okozott az öreg prémes róka, ha bekavar a képbe...
Na most már tényleg hagyjuk a teadélutánt!
Utóirat: először még mereven állítottad, hogy pénzt kapott érte, az idézetben pedig már azt mondod, hogy csak annyit láttál, h mutogatta magát... A többit pedig hozzá képzelted!
Itt kezelni maximum téged kell aranyom, nem a mamát! Már, ha létezik egyáltalán!
Valóban az ő teste, még ha nem is kóser, amit csinál.
Ott laktok ingyen, nem kell albérletet fizetni, az a minimum, hogy beszálltok a rezsibe. Ne szálljon már el a fejed ettől, hogy ti úgymond "eltartjátok." Ha ennyire gáz nektek, miért nem költöztetek a kedves párod szüleihez? Kíváncsi lennék, mit szólnának hozzá, ha te megszabnád, hogy mikor jutnak pl. áramhoz.
Nem kell elviselni, lehet albérletbe is menni. 6 évvel ezelőtt is lehetett volna.
Amúgy milyen nyelven társalog a mama az új férjével?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!