Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni anyámmal?

Mit lehet kezdeni anyámmal?

Figyelt kérdés
Röviden a történet. Egy évvel ezelőtt vásároltunk párommal anyámnak(67) egy tabletet, azóta össze nőtt vele. Az elején csak pár órát használta, de pár hónap alatt függő lett. Szédíteni kezdte a pasikat, magyarokat, majd amerikai katonákat és most ott tartunk, hogy csak arab pasikkal beszélget. Mindegyiknek mást hazudik, az egyiknek azt, hogy ő nyugalmazott nyomozó, a másiknak azt, hogy szakácsként és cukrászként dolgozik, a harmadiknak azt, hogy orvos...stb. Már arra a szintre jutott, hogy pucéron mutogatja magát, van, hogy pénzért. Megismerkedett egy fiatal arab gyerekkel(29), 2 hónap ismeretség után kiutazott hozzá Tunéziába és hozzá ment. A gyerek hamarosan jöhet Magyarországra, mivel a házasság egyben vizum is. Anyám a fejébe vette, hogy én megakarom őt meg a gyereket ölni és folyamatosan kihívja rám a rendőrséget. Mindenkinek azt mondja, hogy mi kidobtuk a saját házából. Mi csak annyit tettünk, hogy mivel a párom nevén van az internet előfizetés, fogtuk és megváltoztattuk a wifi jelszót és mivel nem tud netezni, így elköltözött tesómékhoz. Tesóméknak is elege lett a viselkedéséből(hajnalig tartó netezés, miközben a család aludna)így szóltak neki. Fogta magát és besértődött, elköltözött egy utca beli faszihoz, csak hogy tudjunk netezni egész nap. Beütötte a kezét, elment orvoshoz és azt hazudja, hogy a párommal megvertük őt. Teljsen elborult az agya, fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni.

2016. nov. 17. 08:42
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
nem kamu...ez a jelenlegi helyzetünk. Biztos vagyok benne, hogy a gyerek csak a vízum miatt lett a férje. Onnan tudom, hogy mit csinál, hogy volt amikor rányitottam amikor mutogatta magát. Egy darabig tudtam a jelszavát a facebbokra és figyeltem miket művel. Biztos vagyok benne, hogy kültdtek neki pénzt ezért mert máshogy nem tudott volna kiutazni Tunéziába. A netet és minden egyebet mi fizetünk a párommal, örülhet neki, hogy az elmúlt 6 évben eltartottuk. Nem így kéne viselkednie a fiaival, nem kéne hazudoznia a rendőrségen. Azon vagyunk, hogy elköltözzünk, de mire minden papr rendben lesz az még egy hónap.
2016. nov. 17. 09:59
 12/44 A kérdező kommentje:
Kisbárapátiban lakunk, ha valakinek ez kamunak tűnik, nyugodtan keressen meg neten egy Kisbári lakost és érdeklődjön felőlünk, ők is tudnak erről a rémálomról, a falu lakosságának sem tetszik, hogy hamarosan ideköltözik az az arab gyerek.
2016. nov. 17. 10:03
 13/44 anonim ***** válasza:
86%

Az arab gyerek nem sokáig lesz ott. Nem azért jön Európába, hogy a 67 éves anyukáddal éljen egy kis faluban.

Apropó, mi a kedves mama netes elérhetősége? Csak hogy támogatni lehessen egy kis műsorért cserében...

2016. nov. 17. 10:09
 14/44 anonim ***** válasza:
83%

"Onnan tudom, hogy mit csinál, hogy volt amikor rányitottam amikor mutogatta magát. Egy darabig tudtam a jelszavát a facebbokra és figyeltem miket művel. Biztos vagyok benne, hogy kültdtek neki pénzt ezért mert máshogy nem tudott volna kiutazni Tunéziába."

HÁt te hülye vagy!!!

Még, ha ez így is lenne, akkor se jött volna annyi össze, hogy rövid idő alatt összejöjjön egy Tunéziai útra, repülőjegyre, szállásra, esküvőre!

És akkor még bele se kalkuláltuk, hogy amíg "megfogta" azt a kis 29 évest a nyugger mamácska, addig valahol élnie is kellett! Magyarul nem 1-2 napról volt szó, gondolom én... (hónapok munkája).

Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy 29 évesnek belemennek-e a szülei vagy sem, és milyen perpatvart okozott az öreg prémes róka, ha bekavar a képbe...

Na most már tényleg hagyjuk a teadélutánt!

Utóirat: először még mereven állítottad, hogy pénzt kapott érte, az idézetben pedig már azt mondod, hogy csak annyit láttál, h mutogatta magát... A többit pedig hozzá képzelted!

Itt kezelni maximum téged kell aranyom, nem a mamát! Már, ha létezik egyáltalán!

2016. nov. 17. 10:18
 15/44 A kérdező kommentje:
leírta a bankszámlaszámát több pasinak is, de nem kell nekem hinni, sőt amikor rákérdeztem, hogy miért csinálja ezeket a dolgokat, akkor az volt a válasza, hogy ez az ő teste, azt csinál vele amit akar. Megvan ez a beszélgetés, ha nem hiszitek el szívesen lefényképezem.
2016. nov. 17. 10:25
 16/44 anonim ***** válasza:
59%

Valóban az ő teste, még ha nem is kóser, amit csinál.

Ott laktok ingyen, nem kell albérletet fizetni, az a minimum, hogy beszálltok a rezsibe. Ne szálljon már el a fejed ettől, hogy ti úgymond "eltartjátok." Ha ennyire gáz nektek, miért nem költöztetek a kedves párod szüleihez? Kíváncsi lennék, mit szólnának hozzá, ha te megszabnád, hogy mikor jutnak pl. áramhoz.

2016. nov. 17. 11:40
 17/44 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, anyádat helyeztessétek gyámság alá, amennyiben nem beszámítható.
2016. nov. 17. 11:46
 18/44 A kérdező kommentje:
mi fizetjük az összes számlát már 6 éve...sajnos nem tudunk a párom szüleihez költözni mivel ő árva. Sőt, nem is akarok senkihez se költözni, a saját házamba fogunk költözni hamarosan, de addig elkell viselni a hülyeségeit. Nem hiányzik a folyamatos csesztetés.
2016. nov. 17. 11:49
 19/44 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell elviselni, lehet albérletbe is menni. 6 évvel ezelőtt is lehetett volna.

Amúgy milyen nyelven társalog a mama az új férjével?:-)

2016. nov. 17. 11:53
 20/44 A kérdező kommentje:
így van, el lehetett volna költözni már akkoriban is, de ez a helyzet egy éve állt elő amikor megvettük a tabletet. Előtte nem volt semmi gond, jól megéltünk egymás mellett.
2016. nov. 17. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!