Ti mit fogtok másképp csinálni, ha gyereketek lesz, mint a szüleitek? Vagy ha már van, mit csináltok másképp?
Figyelt kérdés
Akár anyagiak, akár lelki dolgok, stb.2016. nov. 15. 14:42
21/27 anonim válasza:
Nekem mar van csaladom. Ami mas mint az en szuleimmel az az oleles bevezetese.Ettol fuggetlenul nem cserelnem oket.
22/27 anonim válasza:
- Nem terrorizálom lelkileg,
- építő jellegű kritikát alkalmazok a megszégyenítő, romgoló kritika helyett,
- ha megkér, hogy tanuljak vele, akkor sem kiabálok, ha huszadszor kell elmagyarázni;
- lehet saját döntése, és ha mégis rosszul dönt, akkor nem dörgölöm az orra alá,
- pénztárcához mérten normális, tiszta ruházatot biztosítok, nem pedig olyan ruhákat, amik már vagy 10 turkálót is megjártak,
- nem hazudok (és itt nem a télapó és Jézuska létezésével kapcsolatosan értem)
És, ami a legfontosabb
Az életre nevelem és arra, hogyha valamit akar, akkor azt el tudja érni, és nem visszahúzom!!!
23/27 anonim válasza:
Támogatni, feltétel nélkül szeretni és tisztelni fogom őket.
24/27 anonim válasza:
22-es: A gyerekek egészséges szellemi és érzelmi fejlődéséhez szükségük van a Télapóra és egyéb varázslatokra. Az nem hazugság: ne vedd el tőlük!
25/27 anonim válasza:
22-es vagyok. Épp, hogy a télapó és Jézuska mesét meghagyom a gyereknek. Szerintem is szükség van rá. De mivel valamilyen szinten hazugság a sztorijuk (pl. Jézuska hozzá az ajándékot), és azt írtam, hogy nem hazudok neki, biztos valaki beleköt.
26/27 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokan elhatározzák, hogy már pedig ő nem lesz olyan, mint anyu-apu aztán mikor gyereke lesz pont ugyanazt teszi, amit utált a szüleiben.
27/27 anonim válasza:
Nekem tapasztalatom, ha valaki nem célt határoz meg, hanem egy céltól el akarja határolni magát és nincs alternatívája, akkor esik vissza abba, amitől menekül. Akinek van másik elképzelése, és törekszik, mit tehet máshogy és nem csak valami elől fut el, az már jó úton jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!