Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lesz ilyen könnyen...

Miért lesz ilyen könnyen dühös rám anya?

Figyelt kérdés

Volt olyan, hogy adott nekem egy pólót, hogy azt vegyem fel, de miután felvettem, láttam, hogy már kicsi rám. Mikor meglátta, hogy másik póló van rajtam, és mondtam neki, hogy a másik már szűk, akkor meg ezt mondta:

- Biztos hülyén vetted fel, mert az 100%, hogy még jó rád!

Felvettem az általa javasolt pólót, és akkor ő is látta, hogy kicsi, erre így kezdett szidni:

- Igen, ezt tényleg kicsi! Azért, mert mióta megvettük egyetlenegyszer volt rajtad! Mindent csak megvetetsz, de aztán le sem szarod!

Nem egyetlenegyszer volt rajtam, hisz ez volt az egyik kedvenc pólóm.

Másik eset:

Bement WC-re és látta, hogy szaros. Mire azonnal engem kezdett szidni, pedig aznap nem is voltam ott! Mondtam neki, hogy nem én voltam, mire ő:

- Dehogynem, te voltál! Hogy lehetsz ennyire dologtalan, hogy ki sem tudod takarítani magad után a WC-t!

Megismételtem, hogy nem én voltam, és hogy nem is voltam még aznap ott erre meg ő elkezd ordítani, hogy "MÁR MONDTAD, NEM VAGYOK SÜKET!!!!" és becsapta az orrom előtt az ajtót.

Egyszer megkérdezte tőlem, hogy lenne-e kedvem elmenni vele aerobic órára, én meg mondtam neki, hogy nem, erre úgy csinált, mintha azt mondtam volna, hogy utálom őt és mintha én lennék a világ legszívtelenebb embere.

Szeretem őt és nem akarok rosszban lenni vele. Csak mindig felhúzza magát valami hülyeségen és vitatkozni kezd.

Mit tegyek, hogy ne történjen több ilyen eset?

2016. nov. 12. 12:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vok. Aki 5x próbál öngyilkos lenni az nem akar meghalni. Gondolkodj. Aki meg akar halni, az kiteszi a nyakát a vonat sínre, vagy felakasztja magát egy olyan helyen ahol nincs senki. Az aki kihívja magára a mentőt aztán bevesz 5 hashajtót az nem akar meghalni...
2016. nov. 12. 16:19
 12/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló

Anya csak azért nem lett meg öngyilkos, mert apa mindig kicsavarta a kezéből az ollót meg kést, mikor fel próbálta vágni az ütőerét. Párszor mar el is szokott itthonról, de ugy, hogy konkrétan a buszról kellett leszedni, mert el akart menni valahova. Szeretnem en is azt hinni, hogy csak fenyegetőzik, de nem igy van sajnos.

2016. nov. 12. 17:53
 13/25 A kérdező kommentje:
Már én is gondoltam arra, hogy beszélek a tanárommal, de aztán nekem is eszembejutott, hogy szólna a gyamugynek. Aztán az is megfordult a fejemben, hogy elmondom a legjobb barátomnak, de anya azt mondta, hogyha szólok neki, vagy a barátnőm anyukájának, akkor ha a szeme elé kerülök idézem: "Betori a fejem".
2016. nov. 12. 17:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, még csak 12 éves vagy, szóval nagyon fiatal. Öngyilkossági kísérletről akkor van szó, ha valaki tényleg felvágja az ereit, sok gyógyszert vesz be, vagy lelövi magát. Ha sikerül akkor öngyilkos lett, ha nem akkor csak megkísérelte. Az hogy anyád hadonászik az ollóval, leginkább szánalmas dolog és még nagyobb baj, hogy neked is végig kell nézned, de nem öngyilkossági kisérlet. És mivel szabad ember, bármilyen buszra felszállhat, egyáltalán nem kellene senkinek visszarángatnia, nyilván hazamenne később, gondolom nincs is más hely ahova mehetne. Anyukád idegei kissé kikészültek és okosnak kell lenned, nem szabad foglalkoznod a butaságaival. Hagyd, hogy minden menjen a maga útján. Te pedig éld az életedet, inkább maradj a szobádban és tanulj jól, ha jól tanulsz hamarabb el tudsz majd költözni. A pszichológus tényleg nem ártana akár mindkét szülődnek, dehát ebben nem te fogsz dönteni.
2016. nov. 12. 18:05
 15/25 A kérdező kommentje:
Mar apa is mondta a pszichológust, de anya nem megy el. Akkor is elkezd fenyegetőzni, meg magára csukogatni az ajtót. Köszönöm a megnyugtató választ, miszerint anya csak fenyegetőzik, de nem teszi meg.
2016. nov. 12. 18:49
 16/25 anonim ***** válasza:
Biztosan nem lesz öngyilkos, csak úgy gondolja, hogy ezzel a viselkedéssel meg tudja akadályozni, hogy apád elköltözzön.
2016. nov. 12. 19:46
 17/25 A kérdező kommentje:
Azért felek a fenyegetozeseitol, mert anyám eléggé "kiszámíthatatlan jelenség"
2016. nov. 12. 20:16
 18/25 anonim ***** válasza:
Szabad ember, azt csinál amit akar. Ha meg akar halni, az is az ő döntése. Apádnak üzenem, meneküljön. Te pedig menj vele.
2016. nov. 12. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát, senki nem tudhatja, hogy valaki tényleg öngyilkos lesz-e. De általában elmondható, hogy, aki ilyen ollóval, késsel drámázik otthon, azok nem szoktak később öngyilkosak lenni. Csak azért csinálja, hogy valamit elérjen vele és nincs más eszköz a kezében. Nem kell féltened anyukádat. Testvéred van? Nem értem hogyan tud így viselkedni előtted és ezt apád is hagyja és veled sem beszél szépen.
2016. nov. 12. 20:32
 20/25 A kérdező kommentje:
Nincs testvérem.
2016. nov. 12. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!