Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha a gyereked...

Mit szólnál ha a gyereked kérne ilyen cipőt? 60 ezer forint

Figyelt kérdés
[link]

2016. nov. 10. 19:10
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
95%

EZ FÉRFI CIPŐ?! Sírok.

Komolyra fordítva a szót. Ha megvenné magának vegye. Jól ki is röhögném. Viszont én biztos nem venném meg neki. vennék cipőt max. 40 ezerért, de nem ilyet. Ahhoz kéne az ár-érték arányú minőség is. :|

2016. nov. 11. 15:37
 42/48 anonim ***** válasza:
0%
Ha szulilnapja lenne, vagy vmi mas unnep, esemeny, akkor igen, megvennem neki. Csak ugy nem.
2016. nov. 11. 16:34
 43/48 anonim ***** válasza:
5%

Látom megy itt a nagyzolás ismeretlenül is, és kb. a válaszadók felének meg sem kottyanna megvenni.

Ugyanezek a másik rovatban meg sírnak, mert nem bírják kifizetni az albérletüket...

2016. nov. 11. 18:00
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem ez a baj, hanem az, hogy a válaszolók úgy nyilatkoznak egy profi kosárlabdacipőről, hogy életükben nem láttak még NBA-meccset.:D "Noname cipő", besz..rás...:D

Utcára én se venném meg, mert nem arra való, annak ellenére, hogy ez egy szolid, visszafogott design a kategóriájában. Az enyémnek LeBronja van, mert az tetszik neki, abban játszik. Belefizetett ő is valamennyit. Aki nincs képben azzal, hogy mit tudnak ezek a cipők a 15-20 ezres gagyikhoz képest, nézzen utána a neten, nemcsak a gyik van ott.:-)

2016. nov. 11. 18:11
 45/48 anonim ***** válasza:
32%
Azt senki nem írta, hogy ha sportol, akkor is 15-20 ezres cipő kell, ahogy a kérdező sem írta, hogy sportolna. És mivel azóta sem hallottunk felőle, valószínűleg nem is.
2016. nov. 11. 18:51
 46/48 anonim ***** válasza:
26%
Azt sem írta, hogy utcai használatra kéri a gyerek. És mivel azóta sem jelentkezik, tehát nem is - hogy a te logikáddal éljek.:-)
2016. nov. 11. 18:54
 47/48 anonim ***** válasza:
Elbeszélgetnék vele, hogy milyen értéke van a pénznek. Milyen értéke van a munkának és hogy tanulja meg alapvető gazdasági ismereteket.
2016. nov. 12. 14:31
 48/48 anonim ***** válasza:
75%

Én magam tartom el, épp most vettem egy csizmát 15000-ért, és fél órán át gondolkoztam a boltban, hogy vajon nem lenne-e jobb megvenni azt a darabot, ami nem olyan szép, nem is olyan menő, de 5000-el olcsóbb? Vagy esetleg megvenni mindkettőt :D

60000 ft-t csak akkor lennék hajlandó kiadni egy cipőre, ha valamilyen egészségügyi probléma miatt, vagy, mint az előttem szólók mondták, versenysport miatt speciális cipőre lenne szükségem. Ha a gyerekem lennél, azt mondanám, vedd meg magadnak összespórolt zsebpénzből, karácsonyi/szülinapi pénzből, vagy menj el hétvégén diákmunkázni. Csak úgy, ingyen nem adnék egy ilyen túlárazott, tök fölösleges dolgot.

Egyébként elég rusnya, nekem ingyen se kellene, de ízlések és pofonok.

21/L

2016. nov. 12. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!