Mit szólnál ha a gyereked kérne ilyen cipőt? 60 ezer forint
EZ FÉRFI CIPŐ?! Sírok.
Komolyra fordítva a szót. Ha megvenné magának vegye. Jól ki is röhögném. Viszont én biztos nem venném meg neki. vennék cipőt max. 40 ezerért, de nem ilyet. Ahhoz kéne az ár-érték arányú minőség is. :|
Látom megy itt a nagyzolás ismeretlenül is, és kb. a válaszadók felének meg sem kottyanna megvenni.
Ugyanezek a másik rovatban meg sírnak, mert nem bírják kifizetni az albérletüket...
Nem ez a baj, hanem az, hogy a válaszolók úgy nyilatkoznak egy profi kosárlabdacipőről, hogy életükben nem láttak még NBA-meccset.:D "Noname cipő", besz..rás...:D
Utcára én se venném meg, mert nem arra való, annak ellenére, hogy ez egy szolid, visszafogott design a kategóriájában. Az enyémnek LeBronja van, mert az tetszik neki, abban játszik. Belefizetett ő is valamennyit. Aki nincs képben azzal, hogy mit tudnak ezek a cipők a 15-20 ezres gagyikhoz képest, nézzen utána a neten, nemcsak a gyik van ott.:-)
Én magam tartom el, épp most vettem egy csizmát 15000-ért, és fél órán át gondolkoztam a boltban, hogy vajon nem lenne-e jobb megvenni azt a darabot, ami nem olyan szép, nem is olyan menő, de 5000-el olcsóbb? Vagy esetleg megvenni mindkettőt :D
60000 ft-t csak akkor lennék hajlandó kiadni egy cipőre, ha valamilyen egészségügyi probléma miatt, vagy, mint az előttem szólók mondták, versenysport miatt speciális cipőre lenne szükségem. Ha a gyerekem lennél, azt mondanám, vedd meg magadnak összespórolt zsebpénzből, karácsonyi/szülinapi pénzből, vagy menj el hétvégén diákmunkázni. Csak úgy, ingyen nem adnék egy ilyen túlárazott, tök fölösleges dolgot.
Egyébként elég rusnya, nekem ingyen se kellene, de ízlések és pofonok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!