Mit szólnál ha a gyereked kérne ilyen cipőt? 60 ezer forint
Úristen, ez férficipő??? Akkor miért rózsaszín?????
Egyébként szerintem azért ennyi, mert repül, vagy a rák ellenszere van benne elrejtve, sima Nike cipőt 60000-ért megvenni elég nagy hülyeség.
A kérdésre amúgy érdemben nem tudok válaszolni, el sem tudom képzelni ezt a helyzetet, ugyanis nem úgy nevelném a gyerekemet, hogy 18 évesen egy ilyen kérdéssel álljon elém.
Cikkszám: 843396-090
Márka: Nike
Neme: Férfi
Ehh??? :D
ha megkeresi az árának x% akkor a meradékot kipótolom.
az anyagi helyzettől függ,hogy ez hány % lenne.
Nyilván a szükség sem utoló szempont.
mert ha nem kosarazik csak szeretne egy ilyen cipellőt akkor 5000Ft-adnék neki akkor is ha mindennap más kocsival megyek melóba.
Persze kisfiam, és kapsz mellé egy szép tülltütüt is.
Most komolyan, ha megtehetném, inkább vennék neki egy normálisabb küllemű Air Jordant még ha többe is kerülne.
Álmodik a nyomor!
Bocs, de én ennyiért adtam el a kettes Golfomat
Megszakadnék a röhögéstől:D
18 évesen cipőt kér:DDD Utána meg elgondolkoznék hogy hol rontottam el hogy felnőtt létére kunyerbálnia kell a pénzt
Bár anyagilag megengedhetnénk magunknak, nem venném meg.
Egyrészt ronda, noname cipó, másrészt meg kell becsülnie a pénz értékét.
Ha összespórolja a zsebpénzéből, megveheti. De a gyerekemnek van már annyi esze, hogy akkor elmegy az Outletbe és vesz jobbat, márkásabbat, olcsóbban.
miből?
kérdező,tudod te,hogy Magyarországon mennyi a minimálbér és mennyi az átlagfizetés? úgy,hogy az átlagfizetésben benne vannak a vezetők is,akik jóval feljebb viszik a statisztikát..
ehhez mérten szerintem egyértelmű,hogy ennyi pénzt egy cipőre egy átlag család nem tud kiadni.
nyilván ha a szüleid átlag felett keresnek és nem jelent gondot ,akkor miért ne? bár én akkor már inkább valami minőségibb cipőt választanék,ami 5-10 év múlva is cipő lesz. de gondolom nem érted miről beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!