Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha a gyereked...

Mit szólnál ha a gyereked kérne ilyen cipőt? 60 ezer forint

Figyelt kérdés
[link]

2016. nov. 10. 19:10
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
97%

Úristen, ez férficipő??? Akkor miért rózsaszín?????

Egyébként szerintem azért ennyi, mert repül, vagy a rák ellenszere van benne elrejtve, sima Nike cipőt 60000-ért megvenni elég nagy hülyeség.

A kérdésre amúgy érdemben nem tudok válaszolni, el sem tudom képzelni ezt a helyzetet, ugyanis nem úgy nevelném a gyerekemet, hogy 18 évesen egy ilyen kérdéssel álljon elém.

2016. nov. 10. 20:22
 32/48 anonim ***** válasza:
95%

Cikkszám: 843396-090

Márka: Nike

Neme: Férfi

Ehh??? :D

2016. nov. 10. 20:29
 33/48 anonim ***** válasza:
93%

ha megkeresi az árának x% akkor a meradékot kipótolom.

az anyagi helyzettől függ,hogy ez hány % lenne.

Nyilván a szükség sem utoló szempont.

mert ha nem kosarazik csak szeretne egy ilyen cipellőt akkor 5000Ft-adnék neki akkor is ha mindennap más kocsival megyek melóba.

2016. nov. 10. 20:43
 34/48 Metionin ***** válasza:
94%
Mutatnék neki pár diákmunkás hirdetést.
2016. nov. 10. 21:03
 35/48 DuplaKV ***** válasza:
95%

Persze kisfiam, és kapsz mellé egy szép tülltütüt is.

Most komolyan, ha megtehetném, inkább vennék neki egy normálisabb küllemű Air Jordant még ha többe is kerülne.

2016. nov. 10. 21:43
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Álmodik a nyomor!

Bocs, de én ennyiért adtam el a kettes Golfomat

2016. nov. 10. 21:54
 37/48 anonim ***** válasza:
60%

Megszakadnék a röhögéstől:D

18 évesen cipőt kér:DDD Utána meg elgondolkoznék hogy hol rontottam el hogy felnőtt létére kunyerbálnia kell a pénzt

2016. nov. 10. 22:09
 38/48 anonim ***** válasza:
93%

Bár anyagilag megengedhetnénk magunknak, nem venném meg.

Egyrészt ronda, noname cipó, másrészt meg kell becsülnie a pénz értékét.

Ha összespórolja a zsebpénzéből, megveheti. De a gyerekemnek van már annyi esze, hogy akkor elmegy az Outletbe és vesz jobbat, márkásabbat, olcsóbban.

2016. nov. 11. 00:27
 39/48 anonim ***** válasza:
69%
Megkérdezném hogy komolyan gondolta? Ennyi pénzt kiadni egy cipöre? dolgozon meg érte maga akkor megveheti én nem veszem meg.
2016. nov. 11. 05:04
 40/48 anonim ***** válasza:

miből?

kérdező,tudod te,hogy Magyarországon mennyi a minimálbér és mennyi az átlagfizetés? úgy,hogy az átlagfizetésben benne vannak a vezetők is,akik jóval feljebb viszik a statisztikát..

ehhez mérten szerintem egyértelmű,hogy ennyi pénzt egy cipőre egy átlag család nem tud kiadni.

nyilván ha a szüleid átlag felett keresnek és nem jelent gondot ,akkor miért ne? bár én akkor már inkább valami minőségibb cipőt választanék,ami 5-10 év múlva is cipő lesz. de gondolom nem érted miről beszélek

2016. nov. 11. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!