Mit szólnál ha a gyereked kérne ilyen cipőt? 60 ezer forint
Személy szerint megengedhetném magamnak, hogy a gyereknek ilyen drága cipőt vegyek, azonban nem tenném!
Miért?
Azért, mert egy normális cipőt lehet 15-20 ezer Ft-ért is kapni, a másik 40-et meg berakom a "titkos", számára nyitott számlára, amiről csak akkor fog tudomást szerezni ha mindketten (én és a feleségem), már nem leszünk.
Sok kicsi sokra megy, és később amikor már komolyabb lesz a gondolkozása, jobban fog örülni annak, hogy a szülei gondoltak a jövőjére, és egy kis titkos pénzt is hagytak rá. :)
azt hogy keressen magának ízlést. hinnye de randa
18 évesen meg mehet diákmunkázni
Én is azt kérdezném meg, hogy mit tud ez ennyi pénzért mint az olcsóbb cipő?
Ha van rá pénze akkor vegye meg. Én akkor sem venném meg ha lenne rá pénzem.
Én is megengedhetném, és egy minőségi, jó márkájú sportcipőt, vagy éppen divatos cipőt, szívesen megvennék neki, 30-40ezer forintig simán.
De 60 ezer forintot cipőre költeni, az már az elmebaj határa. Attól, hogy sok pénzem van, még nem szórom el marhaságra.
Ez a cipő viszont BORZALMASAN RONDA. 48 és feles méretben biztos nehéz szép cipőt gyártani, de ez tényleg szörnyű. Konkrétan akkor sem kéne, ha a méretemben INGYEN akarnának adni egy párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!