Szülők! Mit szólnátok ha 16 éves lányotok azzal állna elő hogy 33 éves barátja van?
"#37, ugye a "keres" és a "talál" közt van némi különbség... mint írtam, mi 17/33-ként kezdtük - 19 éve.
Szóval ismerem magát a helyzetet."
És te a férfi vagy, vagy a nő? Mint mondtam, nem a lánnyal van a baj, mert ő még gyerek és el lehet csavarni a fejét, a férfivel...
" egy 33 éves pasinak nem gáz a gimi előtt várni a barátnőjét" - nem, nem volt az, miért lett volna? (nem egy osztálybulira is elhívtak:))
"akit este nyolcra haza kell vinnie, hogy másnapra kész legyen a mateklecke?" - miért, gondolod, hogy nekem nem ment a gimis matek, hogy segítsek? :))) A viccet félretéve ez a vaskalapos konzi kreténség már 19 éve is kivétel volt, nem szabály, hét közben általában 10-re ment haza, hét végén meg együtt voltunk... aztán az érettségi után hetekkel összeköltöztünk... ennyi...
Majd a gyereketek meg a pàrja eldöntik mit akarnak.
Tiltani nem érdemes.
"#44, szerencsére ezt NEM a szülő dönti el.."
Már hogy a fenébe ne egy szülőé lenne a végső szó egy 16 évessel szemben? 18 évesen valóban olyan vén trottyoknak szopkodhatja a kukacát, akiknek akarja, de 16 évesen visszazavarhatom a szobájába gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!