Szülők! Mit szólnátok ha 16 éves lányotok azzal állna elő hogy 33 éves barátja van?
"Neveltetéstől függ, hogy valaki 16 évesen kislány-e még.
Semmi gond nincs ezzel, nem korfüggő!
Érettségtől függ, hogy van-e értelme kapcsolatot folytatniuk. Az iskolázottságot pedig ne keverjük a neveltetéssel, mert ha valakinek mondjuk a szülei tanárok, az jelentős előnyben lehet másokkal ilyen téren."
Értem én, hogy az érettség emberenként változik, de én még soha nem találkoztam olyan 16 éves lánnyal, aki egyrészt tényleg annyira érett lett volna mint egy 30+ éves, másrészt pedig a céljaik is ugyan azok lettek volna. Biztos létezik ilyen, de szerintem az ilyen lány van annyira talpraesett és magabiztos, hogy nem ide jön a gyakorikérdésekre vadidegenek véleményét kikérni, hanem fogja magát és megbeszéli a szüleivel. Gondolom ebben egyetértünk.
Viszont olyan esetet már számtalanszor láttam, amikor a 33 éves pasink örült mint majom a farkának, hogy egy friss 16 éves leánykát kormolhat, akit gyakorlatilag ezeregy dologgal le tud nyűgözni. Saját autó, saját ingatlan, dolgozik, pénze van, stb. Már egy objektíven sz..r egzisztenciájú ember is fényévekre függetlenebb és "tehetősebb" mint egy 16 éves, ettől pedig sokan hasra esnek.
A lányka meg elbüszkélkedhet mindenkinek, hogy ő már olyan felnőtt, hogy a pasija már 3x-en túl van, és múlt héten voltak moziba a saját autójával és ő fizette, stb. és jaj.
Iskolázottságról szó se volt.
"Na akik így gondolkodnak, azokat nem nevelte csak a tévé.."
Akik meg nem bírnak felismerni egy nyilvánvalóan szándékosan sarkított hasonlatot és felfogni a lényegét, azt meg még a tévé se nevelte. Mindenesetre jó, hogy így rámutattál hol a hiba... ja nem, nem mutattál rá.
Egy másik kérdésnél meg a 19 éves fiú + 27 éves lány kapcsolata volt a botrány.
Ne haragudjatok, de ez nem normális. 33 éves férfi odaszól a 33 éves haverjainak, "bocsi, ma nem tudok menni, a barátnőm matekleckéjében kell segítenem".
Komoly gáz van az ilyen felnőttel. Nem, nem öreg 33 évesen. De egy 16 éveshez párnak igenis koros.
Nem hiszem el, hogy ennyi elnézést kapnak a férfiak. Ha 33 éves nő lenne 16 éves sráccal, mindenki fújogna. Pedig egy 33 éves férfinak egy 33 éves nő szintjén kell lennie, nem egy 16 éves kiscsajén. Vagy akkor mondjuk érjenek a férfiak szavazatai 50%-ot, ha csak az életkoruk felét várjuk el tőlük.
" Egy egészséges, mentálisan fejlett 33 éves embernek én NEM hiszem el, hogy komoly céljai vannak egy 16 éves kislánnyal. "
Teljesen jol latod. Aki 33 evesen 16 eves kislanyokkal kavar az minimum kupplungos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!