Szülők! Mit szólnátok ha 16 éves lányotok azzal állna elő hogy 33 éves barátja van?
"Csak megjegyzem, hogy ennél jóval nagyobb a korkülönbség Trump és a feleslege között."
Igen, csak a felesége már nem 16 éves.. Ennyi erővel egy 20 éves járhatna egy 8 évessel is, mert mi az a 12 év... Sajnos ez a hü.l.ye duma itt nem állja meg a helyét.
"Milyen gondolatok körül forog egy 33 éves ember feje:
- ház
- autó
- feleség kéne
- gyerekek esetleg
- munka, karrier lehetőség"
Na, ezt tuti, hogy nem férfi írta... ezek egy 30-35+ nő vágyálmai, elvárásai... és egyben kiváló magyarázat is arra, hogy a 33 körüli férfiak zöme miért NEM őket keresi... mellesleg "normáliséknál" (hogy én is ezt a klisét használjam) a párkapcsolat első sorban érzelmi, és nem racionális döntés kérdése - egy férfi 90%-ban azzal a nővel fog ismerkedni, amelyik felkelti a figyelmét, amelyikben nyitottságot érzékel...
(emellett a férfiak zöme nem alapértelmezésben mazo, hogy - ha van választása - azt a kapcsolatot válassza, amelyikből kétszer annyi elvárás mellett fele annyit kaphat. Bármennyire is ezt várnák el tőle a 30-as ketyegő biológiai órájú szingli nők)
"Na, ezt tuti, hogy nem férfi írta... ezek egy 30-35+ nő vágyálmai, elvárásai... és egyben kiváló magyarázat is arra, hogy a 33 körüli férfiak zöme miért NEM őket keresi."
Férfi vagyok.
"a párkapcsolat első sorban érzelmi, és nem racionális döntés kérdése - egy férfi 90%-ban azzal a nővel fog ismerkedni, amelyik felkelti a figyelmét, amelyikben nyitottságot érzékel... "
Igen, és ezzel van a baromi nagy problémám. HOGY KÉPES egy 30+-os felnőtt férfi egy 16 éves gyerekhez vonzódni érzelmileg? Két verzióm van, amit már leírtam:
- Sehogy sem képes hozzá érzelmileg vonzódi --> elhajtom a lányom környékéről.
- Képes vonzódni --> Nem normális a faszi és szintén elhajtom a lányom környékéről.
Már huszon éves koromban is kirázott volna a hideg a gondolattól, hogy komoly kapcsolatom legyen egy 16 évessel, pedig az még nem is lenne ennyire nagyon nagy korkülönbség.
Ja és még valami.
"és egyben kiváló magyarázat is arra, hogy a 33 körüli férfiak zöme miért NEM őket keresi."
Rengeteg barátom, rokonok, munkatársam közül EGYNEK SE volt soha ilyen rohadt fiatal barátnője ennyi idős korában.
Egyetlen esetről tudok a környezetemben, ahol egy 18-9 éves csaj, szegény családi háttérrel összejött egy 30+-os vállalkozóval, de ott is azóta már 2 gyerek összejött, szóval szerintem teljesen megállta a helyét amit fent írtam.
#37, ugye a "keres" és a "talál" közt van némi különbség... mint írtam, mi 17/33-ként kezdtük - 19 éve.
Szóval ismerem magát a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!