Hogyan szerelnétek le anyukát? Elkényeztetettek?
Anyós itt van pár napja es folyamatosan magyaráz, hogy azért ilyen rossz a kisfiam mert el van kényeztetve( meg van mindenuk ez teny), nincs megnevelve. Szerinte ha hisztizik vagy verekszik rà kéne csapnom, bezárni.
Meg elvenni a játékait.
3 éves kisfiuk, akinek fiai vannak tudják, hogy a bunyó (90%-ban jatekbol) elkerulhetetlen.
Szerinte már a külön szoba is luxus, 3 gyerkoc van, uton még 2, most epitkezunk es kulon szoba lesz mindenkinek, szerinte ez csak az én hülyeségem és elég lenne 3 gyerekszoba.
De ami még jobban aggaszt anyós ide akar költözni hogy majd Ô neveli a kicsiket,nekem ugyis lassan csak feküdni lehet. Szerintem egy hét alatt kinyírnám.
Párom szerint jó ötlet, segítene költözködni, hordaná a nagyokat oviba.
Mondtam neki, hogy felejtse el szepen, de csak a szajat huzta.
Én készítem el a "purgyét", minden ugyan úgy van még mint a terhességem elôtt.
Ketten vállaltuk a gyerkôcöket, nem hármam :)
Ja és nincs tv, sajnos epp szerelonel van :/ ;)
Ja és minden gyerek màs van aki nyugisabb, van aki elevenebb. Mi is örökmozgók vagyunk, nem vártam nyugis gyerkocoket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!