Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerelnétek le anyukát?...

Hogyan szerelnétek le anyukát? Elkényeztetettek?

Figyelt kérdés

Anyós itt van pár napja es folyamatosan magyaráz, hogy azért ilyen rossz a kisfiam mert el van kényeztetve( meg van mindenuk ez teny), nincs megnevelve. Szerinte ha hisztizik vagy verekszik rà kéne csapnom, bezárni.

Meg elvenni a játékait.

3 éves kisfiuk, akinek fiai vannak tudják, hogy a bunyó (90%-ban jatekbol) elkerulhetetlen.

Szerinte már a külön szoba is luxus, 3 gyerkoc van, uton még 2, most epitkezunk es kulon szoba lesz mindenkinek, szerinte ez csak az én hülyeségem és elég lenne 3 gyerekszoba.

De ami még jobban aggaszt anyós ide akar költözni hogy majd Ô neveli a kicsiket,nekem ugyis lassan csak feküdni lehet. Szerintem egy hét alatt kinyírnám.

Párom szerint jó ötlet, segítene költözködni, hordaná a nagyokat oviba.

Mondtam neki, hogy felejtse el szepen, de csak a szajat huzta.

2016. nov. 1. 12:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
5%

Egyetértek azzal, hogy ne engedd anyóst odaköltözni.

De ha jól értem:

1. Férjeddel messze nem tökéletes az összhang, mert nem érti meg, miért ellenzed anyós odaköltözését.

2. Ha anyósod neked magyaráz a gyerekek viselkedése miatt, meg hogy miért lesz külön szobája mindegyiknek az új házban, akkor férjed nem sokat törődhet a gyerekekkel - hiszen különben vele is megbeszélhetné ezt.

Ezek után nem értem, miért vállaltok 5 gyereket. Szerintem ilyet csak ott szabad, ahol nagyon-nagyon erős összetartás és összhang van férj és feleség között, és mindketten részt vállalnak a gyereknevelésben.

2016. nov. 2. 12:03
 12/25 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne jó a házasságunk nem szülnék még két törpét :)

Nem is értem mibôl gondolod, hogy gondjaink vannak :)

Abból, hogy nem mindenben értünk egyet? :)

Szerintem ez minden emberi kapcsolatban elôfordul.

2016. nov. 3. 17:24
 13/25 anonim ***** válasza:
21%
Ha egy három éves neveletlen gyerek verné a kislanyom az oviban, én a szüleit kezdeném el verni. Szerintetek normális, hogy nincs megnevelve a gyerek!?
2016. nov. 3. 17:38
 14/25 A kérdező kommentje:

Elolvastad amit írtam??

Amúgy csak egymassal bunyoznak.

Az ovibol annyi panasz jon, hogy az egyik kisfiam akaratos es hisztis. Amivel sajnos tisztaban vagyunk ,terelgetjuk, hogy ezt a hatalmas akaraterejét lehetôleg elônyére használja.

2016. nov. 3. 17:44
 15/25 DR.Strange válasza:
76%
ÁÁÁ. reménytelen. Szerintem már akkor se szeretett téged mikor bemutatkoztatok. Ismerem én az ilyet. Nekem is ilyen volt. Csicskáztatott folyamatosan, ezt csináljam azt csináljam, ez nem jó az nem jó. A párom meg őt védte minden esetben. Akkor is, ha nyilvánvaló volt, hogy nekem volt igazam. Néha össze is vesztünk emiatt. Aztán hozzánk költözött a tetves anyósom. De utálom.... Nem bírom szavakba önteni. 2 hét után el is költözött, mert elkergettem otthonról, az asszonyommal együtt. Gyerek hálistennek nem volt még, így most egyedül élek a kis lakásomban.... És boldog vagyok. Nincs anyós aki az idegeimet tépné. Napi szintű veszekedés rosszabb mint egy fél doboz cigi. Előbbi jobban károsítja az egészséget mintha fél doboz cigit szívnál el minden nap 20 éve keresztül. Szüntesd meg a rosszat..
2016. nov. 3. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:
26%

Láttunk már elkényeztetett, anyuci kedvencét, aki 10 évesen még mind verte magát a földhöz, 14 évesen szintén. Személyesen az exem öccse. Pofán kellett volna vágni, ami néhányszor majdnem kiszaladt a kezemből már. Furcsa volt, hogy tőlem k..vára félt, miután egyszer nagyon durván ráordítottam 3 szót, előttem sosem mert hisztizni.

A gyereket egyébként teljesen elkényeztették, az hogy hónap végén nem volt mit enni az mindegy volt, csak a gyereket minden reggel kakóval ébreszteni, reggelire bukta, ebédre menza, uzsonnára kakaós csiga. Korrekt, pont megérdemelte a gyerek az állandó hisztivel. Ha nem ő nézhette a tv -t, boltban nem kapott meg egy csokit, vagy valaki rajtam kívül rászólt, akkor verte magát a földhöz.

Egy k..va nagy pofon kellett volna a gyereknek és akkor megtanulja, hogy hogyan kell viselkedni. Sosem hozott ki senki úgy a sodromból, mint az a takony.

DE! Egy 3 éves gyerekről beszélünk, egy 3 éves gyerek mennyit fog fel abból, ha rácsapok? Inkább egy örök életre benne maradhat.

2016. nov. 4. 06:46
 17/25 anonim ***** válasza:
53%

Ezek szerint én is rosszul nevelem a fiaimat, sőt az egész baráti körünk is. Nem szoktak bunyózni.

Foglalkozni kell velük, aztán majd unalmukban nem verekednek. Nevelés kérdése az egész.

2016. nov. 4. 09:05
 18/25 anonim ***** válasza:
32%

Persze, hogy forgatja a fejét a férje!

Reggel elmegy melóba, elkészíti a három purgyét, este építkezés, purgyéterelgetés, kis házimunka levezetőnek, mert anyu éppen megint gyereket vár és feküdnie kell.

Áhh, nehogy jöjjön az anyós segíteni, anyuci még nem tudja rendesen nézni tőle a tévét.

Dolgozzon az a tróger, ha már csinált öt gyereket! De legalább a szemét hadd forgassa már közben!?

2016. nov. 4. 09:22
 19/25 anonim ***** válasza:
15%
Goldmund! Miért? Csok-ról szocpolról, családi pótlékról nem hallottál még? :-)
2016. nov. 4. 09:24
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Megjött az anyós is :D
2016. nov. 4. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!