Anyám minden haveromra azt hiszi, hogy a pasim, és nem érti meg hogy a barátság nem egyenlő a szerelemmel?
Nagyon unom mar. Ha szoba jon valamelyik fiu baratom, mindig jon azzal, hogy biztos szerelmes vagyok bele, neki elmondhatom, meg ilyenek. Ha elmegyek valamelyikukkel setalni mindjart jon azzal, hogy miert van az, hogy minden nap mas pasival jarok el.
Nem erti meg, hogy nekem ezek a fiuk nem tetszenek, es en se nekik. Tenyleg csak barati/haveri kapcsolatom veluk.
Miert csinalja ezt? Olyan kinos mikor tarsasagban emlegetni kezdi, hogy xyba milyen szerelmes vagyok, en meg magyarazkodhatok.
15/l
Hali!
Nem igaz, hogy nincs fiú-lány barátság. Nekem van egy haverom, akivel már születésünk óta ismerjük egymást és elvagyunk.:D Sajnos, mivel nem találkozunk olyan sokszor, nincs meg mindig a közös témánk.:"D De jövőre majd ez is megváltozik, ha többször megyek Debrecenbe.
Szerintem beszéld meg anyukáddal. Az én szüleim totál megértik, hogy vannak fiú barátaim, viszont én nem nagyon szoktam eljárni otthonról.:"D Nem tudom, hogy neked ez hogy s mint megy, de én kicsi koromban csak fiúkkal barátkoztam. Most van egy legjobb barátnőm és hál' istennek ő is fiús, mint én. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!