Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is valamilyen szinten a nőknél a barátság egyenlő a szerelemmel?

Figyelt kérdés

Most gondolok itt az elválaszthatatlan barátnőkre.

Mivel gondoljunk csak bele, folyton együtt vannak egymás nélkül nem élet az élet (felnött korban is )és ha veszekedés van és nem beszélnek rosszul érzik magukat egymás nélkül, na meg ha esetleg soha többet nem beszélnek akkor is mély nyomot hagy bennük.

Ezen nagyon rég óta gondolkodom már , és szeretném megtudni, h vannak e olyan emberek akik hasonlóképpen gondolják mint én.

Légyszi ne ugassatok le, csak ez az elméletem és kiváncsi lennék a tietekre:)

18/L

2009. szept. 8. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát, nemvalószínű h egy jó barátság szerelmet jelent. csak vannak olyan emberek, akiknél a barátság azegy érték, ésha mondjuk megbántották egymást, és nincsenek együtt, akkor nemazért szar nekik, mert szerelmesek, hanem azért, mert vki megbántotta a másikat.

sztem öcséddel/hugoddal/anyáddal/apáddal is ugyanez a helyzet, ha pl megbántod az anyádat vmivel, akkor teis rosszul érzed magadat. de mégsem vagy szerelmes az anyádba.

2009. szept. 8. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden normális párkapcsolat alapja a barátság. Nekem a szerelmem a legjobb barátom. És ha valaki barátnak nem jó akkor avval járni sem lehet. Nálam egyátalán nem egyenlő a két dolog, hanem a szerelem a fontosabb. A barátság az csak barátság a szerelmes meg barátság és még valami sokkal több.
2009. szept. 8. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem alatt én mást értek.Az barátság,nagyon nagyon szoros barátság plusz testi vonzalom is.A barátságba a testi vonzalom nem fér bele,de a lelki kötődés ugyanúgy megvan. Elég nehéz definiálni,mert ezek érzések.
2009. szept. 8. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez így igaz amit leírtál, de gondolj bele a szerelben az is benne van h állandóan ölelgetnéd a párod és csókolóznál vele stb...de én pl nem tudom ezt elképzelni a legjobb barátnőmmel..szal sztem nem sok köze van a szerelmhez...

jah és én teljesen mást érzek ha a pasimmal vagyok mintha a legjobb bnőmmel

2009. szept. 8. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!