Anyám minden haveromra azt hiszi, hogy a pasim, és nem érti meg hogy a barátság nem egyenlő a szerelemmel?
Nagyon unom mar. Ha szoba jon valamelyik fiu baratom, mindig jon azzal, hogy biztos szerelmes vagyok bele, neki elmondhatom, meg ilyenek. Ha elmegyek valamelyikukkel setalni mindjart jon azzal, hogy miert van az, hogy minden nap mas pasival jarok el.
Nem erti meg, hogy nekem ezek a fiuk nem tetszenek, es en se nekik. Tenyleg csak barati/haveri kapcsolatom veluk.
Miert csinalja ezt? Olyan kinos mikor tarsasagban emlegetni kezdi, hogy xyba milyen szerelmes vagyok, en meg magyarazkodhatok.
15/l
Mert anyukád nincs hozzászokva ahhoz hogy létezhet fiú és lány között barátság x ideig persze.
Én 24 évesen jó baráti viszonyba vagyok egy 30+ család anyával. régen együtt dolgoztunk onnan van ez a jó viszony. eleinte furcsállták mert azt hitték van köztünk valami, de aztán rájöttek hogy nem, amikor bemutattam a barátnőmet. A barátnőm kezdetektől tudja a dolgot, és maximálisan elfogadja. Nekem 14 éves korom óta van egy lány haverom akivel mai napig jóba vagyunk. Igaz csak 3-4 havonta futunk össze mert ő jó messzire költözött innen.
Egyszerűen mondd el neki hogy ők csak haverok, egy idő után elfogja fogadni a dolgot.
"Mert anyukád nincs hozzászokva ahhoz hogy létezhet fiú és lány között barátság"
Azaz:
Mert anyukád tudja, hogy nem létezhet fiú és lány között barátság!
Előbb-utóbb dugás lesz a vége.
Jó ha tudod, hogy az emberek nem csupán a nekik tetszőkkel dugnak, és nem csak akkor ha szerelmesek.
A lényeg, hogy anyád nem szeretne még nagymama lenni és eltartani még egy gyereket.
Hát, az attól függ... a leírásodból az jön le, hogy kb. minden héten másik sráccal lógsz, és minden nap találkozol valamelyikkel.
Nekem is vannak fiú barátaim, de évek óta ugyanazok, tudják, hogy kiről van szó, nem csak elmegyek valakivel.
Létezik fiú-lány barátság, de az egyik fél akkor is mindig rá van kattanva a másikra. :D Ez tény.
Tudom, hogy most lázadó-hisztiző korszak van, de ülj le többször beszélgetni anyukáddal, mondd el neki, hogy kellemetlenül érzed magad, ha a fiúkkal cikiz, mesélj a barátaidról, stb. Persze előbb-utóbb igaza lesz, és valamelyik haverodból úgyis több lesz. :D
Ez nem ennyire egyszerű! Féltik a gyereket, mert sok mindent nem tud még. Főleg megítélni egy helyzetet és megvédeni magát. Ezért izgul egy szülő, mert több minden érhetőségre gondol és nem csak arra, hogy milyen jó lesz. Ő is volt fiatal és felnőttként máshogy látja. Igenis az a valóság, hogy az ismeretlen veszélyeket is tartogat.
Szülői szemmel az a megnyugtató, ha ismeri azt, akivel a gyereke elvan. Aggódás csökkenthető, ha a szülőnek bemutatod a srácokat.
Eshetőségre.... + (autokorrektor) érthetőségre.
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!